Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Gezocht begeleiding beginnende scheidsrechters

13-11

Het scheidsrechtersexamen van de afgelopen week heeft ons veel nieuwe scheidsrechters gebracht, waar wij enorm blij mee zijn!

Om deze verse scheidsrechters ondersteuning te bieden in de praktijk,  zijn wij druk bezig om een begeleidingsteam op te zetten voor alle (beginnende) A- en B-scheidsrechters.

De begeleider loopt op  Rood-Wit rond en ontvangt de scheidsrechters,  geeft 1 à 2 tips mee voor tijdens de wedstrijd, kan ingrijpen bij vervelend gedrag van publiek, kijkt tijdens de wedstrijd kimee, in de rust geeft hij feedback/tips, na de wedstrijd evalueert hij samen de wedstrijd, en leert het DWF in te vullen. Ook biedt hij de mogelijkheid om vragen te stellen t.a.v de spelregels.

Wij hopen na de winterstop hiermee van start te gaan, maar zullen de komende weken gebruiken voor het werven van het begeleiders-team van 8-14 begeleiders.

Mocht je bij het lezen van dit bericht geprikkeld zijn om je aan te melden als begeleider, of meer informatie te willen: mail ons gerust op [email protected].

Wij zullen jullie in de komende maanden over verdere ontwikkelingen op de hoogte houden.

LISA-archief