Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

SportWays Zaalhockeykamp Rood-Wit!

1-1

SportWays Zaalhockeykamp

We gaan de zaal in! Het zaalhockeyseizoen komt er bijna aan. In samenwerking met SportWays organiseren we dit jaar weer een Rood-Wit zaalhockeykamp voor alle E/D/C teams (8 t/m 13 jaar). Dat betekent extra zaaltijd voor jou en je teamgenoten in kleine trainingsgroepen (1:8). Je gaat gedurende twee of drie dagdelen alle kneepjes van het zaalhockey leren van echte indoorspecialisten! En er komt ook een topspeler langs om met jullie te trainen... Link naar het kamp: https://nl.sportways.com/nl/camp/zaal-hockeykamp-rood-wit-edc-jeugd?utm_source=club&utm_medium=Rood-Wit&utm_campaign=nov2018Wat ga je leren?

De oefeningen zijn speciaal voor jullie leeftijdscategorie geschreven en geven jou en je team die extra skills waarmee jullie gaan shinen tijdens de zaalwedstrijden. We gaan aan de slag met echte indoortechnieken, zoals de schijnpush, blocktackle, en rolpush. Je nieuwe technieken en inzichten kun je gelijk testen tijdens het spannende indoor toernooi!Data

2 t/m 4 januari 2019Locatie

Sporthal De Kooi, BennebroekKosten

Twee dagdelen (woe - do)  € 79,-

Twee dagdelen (do - vrij) € 79,-

Drie dagdelen (wo - vrij) € 110,-#sportwaysteam

Samen trainen is natuurlijk nog veel leuker! Kom met je team naar ons kamp! Verzamel een team van 6 hockeyers waarmee je 3 dagdelen naar het zaalkamp komt, en ontvang een teamkorting van 15% per persoon. Laat al je teamgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes weten dat je van plan bent om te gaan. Interesse in deze korting? Mail ons op [email protected] en we nemen contact met je op!
Ben jij tussen de 8 t/m 13 jaar (E/D/C) en wil je met ons de zaal in?

Ga naar www.sportways.com voor meer informatie en om je aan te melden!


Zaalhockey