Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Kees van Schieveen als assistent coach naar Dames 1 AMHC Rood-Wit.

8-4

Nadat eerder al bekend werd dat André Morees de dames van het Aerdenhoutse Rood-Wit gaat coachen, is nu ook Kees van Schieveen benoemd als assistent coach voor komend seizoen. Kees is momenteel coach van Bloemendaal Meisjes D1 en assistent trainer van Dames 1 van HC Bloemendaal. Kees zal Bas Broring opvolgen die na een aantal jaren als assistent coach bij D1 heeft besloten een andere uitdaging aan te gaan. We danken hem voor zijn enorme inzet en positiviteit! 

Verder zijn er een aantal linie-specialisten voor Dames 1 aangetrokken die zich gaan inzetten voor de maximale persoonlijke ontwikkeling van de dames. Wietske de Ruiter en Macha van der Vaart (beide oud-internationals) zullen specialistentrainingen van spitsen en middenvelders voor hun rekening gaan nemen. Voor een specialistentrainer voor de verdediging worden op dit moment gesprekken gevoerd. Daarnaast zal Wietske vanuit haar bedrijf Wiets1919 ook mentale coaching en begeleiding verzorgen voor het team.

Bart Zoetmulder, commissie tophockey, geeft aan 'Verheugd te zijn om in zo'n vroeg stadium al volledige duidelijkheid over de staff te hebben voor volgend seizoen. Hierdoor kunnen we ons al nu gaan focussen om het team voor volgend jaar te gaan samenstellen. Er staat een goed basisteam, er kloppen een aantal talenten op de deur en we zullen ook zeker de markt op gaan om enkele versterkingen te gaan halen. Alles met als doel om met aantrekkelijk hockey een rol van betekenis te spelen bovenin de overgangsklasse en op termijn zelfs te promoveren naar de promotieklasse, daar waar Rood-Wit Dames 1 in onze ogen thuishoort’

HD1