Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

LEDEN VOORDEEL VIA SPONSORVOUCHERS

27-5 Het zijn natuurlijk uitdagende tijden - ook voor de sponsoren van Rood-Wit. Nu er licht aan het eind van de tunnel gloort, kunnen die sponsoren een steuntje in de rug wel gebruiken. 


Steun die wij als Rood-Wit kunnen geven via SPONSORVOUCHERS. Dat zijn voordeeltjes die onze sponsoren geven aan leden van Rood-Wit. Kijk eens in de Rood-Wit app. Ga in die app rechts onderin naar "Meer” en klik op "Sponsorvouchers” om te zien wat we allemaal aanbieden. Die vouchers kunnen zo gedownload worden.

In deze tijd zijn veel mensen druk in de tuin - wist je dat we een sponsorvoucher hebben bij de Dekatuin? Voor als straks de horeca weer voorzichtig open mag…hebben we sponsorvouchers van Tijn Akersloot, Kraantje Lek of Nolita! Moet de auto weer eens gewassen worden? Download even naar de sponsorvoucher bij Carwash Heemstede! Voor die corona-borrel in de tuin…kaas van Tromp ! Of om die corona-look bij te werken…Derma2Care heeft er een oplossing voor! Het zijn allemaal voordeeltjes die je zo kunt gebruiken bij onze sponsoren. 

Deze lijst gaat zich uitbreiden de komende tijd. Dus hou de app in de gaten! 

Als korte reminder - doorlopend hebben we de actie bij Svala Volvo…koop je een (gebruikte of nieuwe) Volvo bij Svala Haarlem? Meld het ons - de club krijgt €1000 per nieuwe auto en €500 per occasion die een lid van Rood-Wit daar koopt!
Sponsors