Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Woensdagochtend trimhockey voor dames

23-8

Op woensdagochtend wordt er alweer jaren met veel gezelligheid fanatiek trimhockey gespeeld. Met een vast kern van 15 dames wordt er wekelijks getraind onder begeleiding van een professionele trainer, twee keer per jaar doen we mee met een toernooi tegen de woensdag trim dames van Alliance, Bloemendaal en HBS en elk jaar doen we mee met het Noppen&Naaldhakken veteranentoernooi op Rood-Wit. 

 

De training op woensdagochtend begint om 9.00 uur en duurt anderhalf uur. Na de training drinken we altijd nog gezellig een kop koffie met elkaar. Ideaal voor als je schoolgaande kinderen hebt. Je brengt ze naar school en gaat daarna meteen het veld op. Aan je conditie wordt gewerkt, we leren de nieuwste technieken en sluiten altijd af met een partijtje. Trainen doen we het hele jaar zolang het veld het toestaat. In de schoolvakanties wordt er alleen bij voldoende animo gespeeld. Kun je een keer niet dan is dat bij trimhockey geen issue, we trainen gewoon altijd met de dames die er zijn. 

 

Kortom trimhockey is een leuke manier om lekker een ochtend in de week te sporten in combinatie met veel gezelligheid. Om uit te proberen of je het leuk vindt, mag je drie keer vrijblijvend meedoen, daarna kan je je via de site aanmelden bij Rood-Wit als trimlid. 

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Annelies Hermus ([email protected] of 06-48467469).

Senioren