Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Update vanuit Arbitrage

7-9

In de eerste week van het nieuwe seizoen meteen goed nieuws. Willemijn Cerutti is afgelopen zaterdag na een spannende wedstrijd van MA1 geslaagd voor CS+ en mag nu het welverdiende groene CS+ shirt dragen. Gefeliciteerd Willemijn. Je hebt het verdiend! Willemijn is de 22e CS+ op Rood Wit.

Als onderdeel van het plan om arbitrage op Rood Wit significant te verbeteren is in 2016 begonnen met het opleiden van CS+ scheidsrechters voor de club. Het doel nu is om binnen 2 seizoenen alle 1e en 2e teams door CS+ te laten fluiten. Om dat te bereiken zijn we op zoek naar meer enthousiaste fluiters die betere scheidsrechters willen worden via praktische ontwikkeling en het volgen van interessante en leuke workshops. Deze zijn vooral gericht op het beter leren managen van een wedstrijd. Mocht je interesse hebben, neem contact op met James van Thiel via [email protected].

Voor ouders die in het algemeen hun arbitrage skills willen verbeteren gaan we ook praktische workshops organiseren. Watch this space. Meer informatie volgt
Arbitrage