Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

NIEUWE KEEPERSTASSEN ROOD WIT!

30-11

Rood-Wit heeft nieuwe keeperstassen! Na enig speurwerk en overleg heeft Rood-Wit bij The Indian Maharadja keeperstassen kunnen aanschaffen, waarmee onze club de komende jaren weer ruimschoots vooruit kan. Intersport Twinsport Cruquius heeft hierin geholpen en de bedrukking en levering geregeld.

We danken onze sponsoren Intersport Twinsport Cruquius en The Indian Maharadja voor de goede samenwerking. Dit is een uitgesproken voorbeeld van hoe de club en haar sponsoren samenwerken om samen als partners vooruit te komen. Vooral in deze tijd.

Korting voor Rood Wit Leden bij Twinsport:

Dat blijkt ook uit de doorlopende leden actie van Intersport Twinsport Cruquius, de VIP-app geheten. Wanneer leden van Rood-Wit de Intersport app downloaden en lid worden van de groep "Rood-Wit”, ontvangt Rood-Wit 2.5% van elke aankoop bij Intersport Cruquius. Zie ook voor instructies de  "Win-Win deals voor onze leden”.

Keepers & coaches let a.u.b. op de Rood-Wit app. Informatie omtrent de omwisseling van de tassen zal daar op korte termijn gecommuniceerd worden.

Sponsors