Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Vrijwilligers voor wedstrijdsecretariaat jeugd gezocht!

15-1

Na vele jaren van trouwe dienst heeft Margot Tesselaar besloten afscheid te nemen als wedstrijdsecretaris voor de jeugd.  

Wij zoeken daarom een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Of liever gezegd: een team van 2 of 3 vrijwilligers die samen de taken van het wedstrijdsecretariaat wil overnemen, omdat het best een klus is voor 1 persoon. Dit team zal worden gecoördineerd door Linda Kooren die, in verband met haar functie als hospitality manager, altijd op de hoogte is van de speelschema’s en het reilen en zeilen van de club in het weekend.

De taken van het wedstrijdsecretariaat houden onder meer in:

-        Het plannen van de jeugd wedstrijden voor de veldcompetitie en voor de oefenwedstrijden (vaststellen van tijden en veldindeling van de thuiswedstrijden);

-        Het behandelen van verzoeken om de wedstrijdplanning aan te passen, bijvoorbeeld op verzoek van de KNHB of teams zelf;

-        Het onderhouden van contacten met de KNHB over wedstrijdsecretariaat-gerelateerd zaken;

-        Het onderhouden van contacten met de wedstrijdsecretarissen van andere clubs.

Voor het controleren of alle digitale wedstrijdformulieren zijn afgerond hebben wij al een andere enthousiaste vrijwilliger, die het ook heel fijn vindt om contact te onderhouden met het wedstrijdsecretariaat.

Bovengenoemde taken kunnen goed verdeeld worden onder 2 of 3 personen; dit is én gezelliger én de tijdsbelasting komt dan neer op 1 tot 2 uur per week.

Wie lijkt het leuk om onderdeel uit te maken van dit wedstrijdsecretariaat jeugd team en wil deze dankbare taak voor de club op zich nemen? 

Neem dan contact op met Nynke van Hooff ([email protected])

Bestuur