Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Op weg naar normale tijden

10-3

Blij zijn we dat het kabinet de beperkingen voor amateursport stap voor stap iets vermindert. 

Waar de jeugd al dit gehele seizoen kon doortrainen, kunnen de jong senioren (<27 jaar) sinds vorige week ook weer ‘gewoon’ trainen. De volgende stap is nu gezet dat vanaf 16 maart de senioren >27 jaar weer in 4-tallen (op een kwart veld) mogen trainen. Door de avondklok is onze veldcapaciteit flink gekrompen dus we gaan nu puzzelen hoe we iedereen toch weer kunnen laten trainen. Zie daarvoor de aankondigingen die volgen.

 

Stap voor stap kunnen we weer dromen van normale tijden op en rond de velden. Nog niet echt met competitiewedstrijden en alle plezier daaromheen, maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld de KNVB houdt de Hockeybond nog volop alternatieven daarvoor achter de hand. Voorlopig kan iedereen vanaf komende week tenminste weer van de bank af en richting Rood-Wit (en toch om 21.00 thuis zijn).

We maken als bestuur van de gelegenheid gebruik om alle leden te bedanken voor jullie geduld. Het feit dat we het hele seizoen nagenoeg niemand hebben horen klagen, vertalen wij in groot begrip voor de situatie waar we in zitten.

Samen, bestuur en leden, vormen we de club. Als er één moment is waar dit blijkt dan is het nu. Iedereen bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot snel weer op de club!


Het bestuur

Bestuur