Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Rood-Wit “To Go Service” op zaterdagen en zondagen

12-3

Beste Spelers, Ouders en Coaches van Rood-Wit,

Nu er weer flink getraind mag worden door zowel de jeugd als onze jong-senioren en er ook volop onderlinge wedstrijden gespeeld worden in het weekend, willen we kijken of we meer voorzieningen op de club kunnen openen en aanbieden.

Helaas is het nog steeds zo dat er geen bezoekers langs de velden worden toestaan en zijn er veel belangstellende ouders die vanaf de parkeerplaats toekijken hoe de wedstrijden verlopen. Daarnaast wordt er door de spelers en coaches tijdens de wedstrijden hard gestreden en gewerkt en dat maakt hongerig. Om hier alle partijen tegemoet te komen start Rood-Wit komende zaterdag (13 maart) met de "To Go Service vanuit het Open Keuken Raam”. 

Bij het (keuken)raam kun je een lekker kop koffie of thee, een frisje of een warme chocomel (met Slagroom natuurlijk!) bestellen tijdens het kijken en het wachten op de kinderen of na jullie wedstrijd. Tevens kun je o.a. een puntzak met heerlijke Frietjes, de veel te lang gemiste Tosti of het oh-zo heerlijke broodje Kroket weer bestellen voor de hongerige maag.

De "To Go Service” bevindt zich bij de ingang van het Rood-Wit terrein (links bij het fietsenhok) en nabij de welbekende (koffie) TukTuk (die we voor de verandering naar de voorkant van het clubhuis hebben verplaatst). De ouders mogen daarom op zaterdag en zondagen het terrein van de club betreden tot aan het keukenraam om zo gebruik te kunnen maken van de "To Go Service”.

Natuurlijk blijven Corona-regels gelden zoals we die op het terrein van Rood-Wit hanteren (… we houden 1,5 meter afstand, geven elkaar de ruimte en blijft het clubhuis verder dicht (behalve de Wc’s), ...).

Wij zijn zeer enthousiast en blij dat wij dit nu (eindelijk weer) kunnen aanbieden en hopen jullie allen te verwelkomen! De "To Go Service” is op de zaterdag geopend van 9:00 uur tot 15:00 uur en op zondagen van 10.30 uur tot 12:30 uur.

De Barcommissie

Algemeen