Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Ga je mee het hockeyveld op met Felice en Menno?

9-4

Wil jij de laatste weken van dit hockeyseizoen met gloednieuwe skills op het hockeyveld schitteren? 

Tijdens het hockeykamp van SportWays in de meivakantie komen niemand minder dan Felice Albers en Menno Boeren langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou hun beste hockeymoves te leren.

Felice is aanvallende middenvelder van AH&BC Dames 1. Haar specialisme? Dribbelen! Deze enthousiaste hockeyster speelde voor Jong-Oranje en werd op haar 18e al geselecteerd voor de Oranje dames. Dit jaar nog won ze brons met AH&BC Dames 1 op de Euro Hockey League 2021.

Menno staat elke zondag op het veld met Rotterdam Heren 1 en speelt voor Jong-Oranje. Deze technische middenvelder stuift op hoge snelheid met de bal de cirkel in, om vervolgens met een strakke pass zijn teamgenoten het net te laten vinden. Hij heeft al twee keer het landskampioenschap op zijn naam staan!

Felice en Menno komen naar het hockeykamp in de meivakantie, van 3 tot en met 5 mei 2021. Ben jij tussen de 5 en de 14 jaar oud? Meld je dan 
hier aan!

Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, maar geen zorgen! We gaan er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast organiseerde SportWays al meerdere hockeyclinics op verschillende clubs in 2021. 
Lees meer meer over de policy van SportWays met betrekking tot het Coronavirus.

Jeugd