Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Balder Reyenga geselecteerd voor Nederlands onder 15 en 5 spelers uitgekomen voor het district!

11-5

Tijdens Koningsdag zijn onze talenten die spelen in het district- en de regioselectie weer in actie gekomen. Balder Reyenga en Delphine Maathuis mochten weer in actie konen voor de regioelectie Noord-West.


Balder Reyenga uit onze JB1 is na deze wedstrijden geselecteerd voor het Nederlands team onder 15 jaar. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Wij wensen je veel plezier en succes de komende periode met alle trainingen en wedstrijden. 


Voor het district Noord-Holland kwamen maar liefst 5 spelers in actie. Hidde de Vreeze, Lars Bijvoet en Quirijn van der Loo (allen uit JC1) kwamen in actie bij de jongens. Anouk Slotema en Louise Höhner (allen uit MC1) kwamen in actie bij de meiden. Wij zijn heel trots dat jullie eindelijk met het Noord-Hollands in actie zijn gekomen, omdat dit eerder door Corona steeds was uitgesteld. Een hele mooie ervaring, die wij jullie allemaal enorm gunnen. 22 mei speelt het Noord-Hollands opnieuw en zullen ook Thomas Smets en Daan de Gier uit JC1 en Anna van Lede uit MC1 meespelen. 

Jeugd