Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Nieuwe keeperstassen voor alle keepers (en teams zonder vaste keeper) op te halen op zaterdag 28/8

20-8 Beste keepers van RoodWit (en teams zonder vast keeper),


Zaterdag 28 Augustus a.s. is er van 10.00 tot 12.00 uur de mogelijkheid om jullie keeperstassen voor het komende seizoen op te halen en deze te plaatsen in jullie (team)locker. Het betreft hier de keepers voor de (jongens- en meisjes)categorie D-C-B-A. Veel keepers hebben dit al gedaan en/of trainen alweer volop voor het aankomende seizoen en zij moeten alleen zorgdragen dat de keeperstas in de juiste locker zit. 

Tevens zullen we zaterdag 28 augustus de tassen controleren en daar waar nodig materialen vervangen of repareren zodat een ieder het hockeyseizoen met een complete tas kan beginnen.

Daarnaast heeft de club nieuwe keeperstassen klaarstaan voor alle keepers (D-C-B-A en senioren teams). Deze kunnen ook op genoemd tijdstip worden geruild en vervangen. 

Let op: als je de keeperstas komt halen, neem dat meteen een slotje mee om de locker af te sluiten. We hebben sinds kort camera‚Äôs hangen in en bij de lockers, maar de inhoud van de tassen is erg kostbaar en dient daarom in een gesloten locker bewaard te worden.

Tot slot, we hebben als club inmiddels een behoorlijke voorraad aan maskers verzameld in de loop van de jaren. Deze geven wij altijd terug aan de verschillende teams. Ook dit jaar zijn er weer maskers beschikbaar. Deze kun je ook krijgen volgende week zaterdag van 10.00-12.00 uur. Hier geldt wel: Op = Op.

Tot zaterdag!

Sportieve groet,
Jan Willem de Vreeze
(06 - 23 855964)

PS. heb je vragen over keepersspullen of moeten er materialen vervangen of gerepareerd worden: stuur mij aub een whats-appje of bel mij.
Keepers