Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

ACTIE: VOORDELIGE GLASVEZEL AANSLUITING VOOR ROOD-WIT LEDEN

20-1

ACTIE: VOORDELIGE GLASVEZEL AANSLUITING VOOR ROOD-WIT LEDEN

Misschien is het al opgevallen, Rood-wit heeft er tijdelijk een nieuwe sponsor bij: DELTA Fiber Netwerk.

DELTA Fiber Netwerk, onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland, zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot het razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo'n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij.

DELTA Fiber Netwerk is een glasvezelcampagne gestart in Aerdenhout en Bentveld. Doel is om voor 1 februari 2022 tenminste 20% van de huishoudens bereid te vinden om glasvezel aan te leggen en dat bij een van de telecom providers in een abonnement te laten vastleggen.

Rood-Wit en DELTA Fiber Netwerk gaan een samenwerking aan om de leden van Rood-Wit de gelegenheid te geven onder gunstige voorwaarden een glasfiber abonnement af te sluiten. Leden krijgen een bonus van EUR25 en de club ontvangt daar bovenop een bonus van EUR50 per huishouden dat een abonnement afsluit! Kijk op : http://aklam.io/j8u6XY . Dat is een link speciaal voor leden van Rood-Wit. Een ieder die zich via die link registreert en klant wordt, helpt daarmee ook Rood-Wit!

Sponsors