Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Maarten Bosman nieuwe coach Heren 1 vanaf volgend seizoen

11-4

Maarten Bosman start met ingang van het volgende hockeyseizoen als nieuwe coach van Heren 1. Wij wensen hem veel succes met deze mooie nieuwe uitdaging. 

De huidige coach van heren 1 Willem Slinger zal tot het eind van dit seizoen als coach aanblijven. Wij danken Willem voor zijn enorme inzet voor de club afgelopen 11 jaar. Onder leiding van Willem hebben we de afgelopen 4 jaar weer de verbinding gemaakt tussen onze eigen jeugd en Heren 1. Daar zijn wij hem zeer dankbaar voor.

Hieronder een korte introductie van Maarten;


Hallo Rood-Witters!

Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Maarten Bosman. Sinds 2018 loop ik rond op Rood-Wit. In de rol van trainer en coach heb ik de afgelopen jaren met mooie teams mogen werken waaronder JA1, JB1 en MC1. 

Daarnaast ben ik sinds 3 seizoenen eindverantwoordelijk voor de Jongste jeugd en werk ik samen met Julian de Witte, coach JA1, om het plezier en de basis van ons hockeyfundament goed te verzorgen.

Hiervoor heb ik 6 jaar bij Laren jeugd gecoacht en senioren bij onder andere Leusden en Overbos en ben nu nog werkzaam bij HBS dames 1 in de promotieklasse. Hockey is vanuit mijn hobby, mijn werk geworden. 7 dagen in de week ben ik er mee bezig en haal ik mijn plezier uit het beter maken van anderen. 

Om die reden werk ik ook voor de KNHB als trainer van de U14 teams. Opleiden en met potentials werken. Een mooie mix.

Het lijkt mij een geweldig leuke en eervolle uitdaging om komend seizoen voor de groep te mogen staan bij Heren 1. Een groep waar een aantal jongens ook bij mij in A1 hebben gespeeld en die een mooie ontwikkeling doormaken. 

Ik kijk er naar uit om er mee aan de slag te gaan. Met mijn passie, enthousiasme en energie wil ik graag de volgende stap met deze mannen zetten in het nastreven van hun ambities en doelen.

Bestuur