Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Ga je mee op hockeykamp met een tophockeyer uit de Hoofdklasse?

10-10

Brent van Bijnen komt naar het SportWays hockeykamp in de herfstvakantie!

Leer alle kneepjes van het vak van een tophockeyer uit de Hoofdklasse! Direct aanmelden? Klik dan hier.

Wil jij na de herfstvakantie met gloednieuwe skills op het hockeyveld schitteren? Tijdens het hockeykamp van SportWays komt niemand minder dan Brent van Bijnen langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou zijn beste hockeyskills te leren.

De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Allerlei verschillende hockeytechnieken komen aan bod. Maar er is ook zeker genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken, leuke spellen te spelen en heel veel lol te trappen. Brent staat één dagdeel van het kamp samen met jou op het veld.

Benieuwd wie Brent van Bijnen is?

Brent is een van de jonge talenten van AH&BC Heren 1. Deze aanvaller slaat met zijn backhand de bal als een kanonskogel het net in. Brent speelt ook voor Jong-Oranje, waarmee hij meerdere prijzen won. Bij het EK in 2019 is hij ook uitgeroepen tot Speler van het Toernooi.

Het hockeykamp is in de herfstvakantie, van 17 tot en met 19 oktober 2022. Ben jij tussen de 5 en 13 jaar oud? Meld je dan hier aan!

Jeugd