Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Hockeymaterialen voor sloppenwijken in Argentinië

9-10

Ik heb in Januari en Februari hockeylessen gegeven in de sloppenwijken van Argentinië. Nadat ik ben teruggekomen van mijn stage uit Argentinië ben ik een stichting gaan oprichten. De stichting heet SF EUBA. In samenwerking met een Argentijnse local probeer ik vanuit Nederland hockeymaterialen in te zamelen om die naar Argentinië te brengen. De materialen komen bij locale hockeyclubs terecht in de sloppenwijken van Buenos Aires. Ik ben op Facebook en Instagram actief onder de naam ''sfeuba''. Mensen kunnen contact met mij opnemen als ze oude hockeysticks en ballen willen doneren. U kunt ook geld doneren via de doneerknop. U kunt anoniem doneren en zelf uw bedrag bepalen. Met uw donatie wordt het mogelijk om de materialen naar Argentinië te verzenden. Het doel is om een zeecontainer vol met hockeysticks en ballen per boot naar Argentinië te vervoeren.

De hockeysticks zijn hard nodig. Er zijn duizenden kinderen die hockeyles krijgen onder slechte omstandigheden. Ze trainen/spelen op zand, steen of gras veldjes. De hockeysticks en ballen zijn van slechte kwaliteit en niet elk kind heeft een hockeystick om mee te trainen. 

Met mijn stichting SF EUBA wil ik het voor alle arme kinderen in Buenos Aires mogelijk maken om te sporten onder betere omstandigheden. En mede dankzij uw donatie wordt dit mogelijk. 

Sponsors