Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Hans = Koning TV Toren

25-10

Niet alleen de leden blijven investeren in onze club, ook een groep van mooie sponsors draagt Rood-Wit een warm hart toe. Eelco Veltenaar over de nieuwste club sponsor:

 

"Onze club is niet alleen een van de oudste clubs, en een van de grootste familie clubs van Nederland, maar heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware prestatie club. De gewonnen finale van Heren 1 afgelopen seizoen en de promotie naar de Overgangsklasse bewijst dat het resultaat oplevert, en we delen allemaal in dat succes. Voor een club als de onze is het belangrijk om spelers hun eigen spel te laten terugzien, en waarderen wat goed ging maar ook te benadrukken wat beter kan en daarvan leren.”

 

Dat deden we de afgelopen tien jaar vanuit een gammele toren, die ons al lang een doorn in het oog was. Sinds afgelopen week staat er een zeer solide camera toren aan de kop van het hoofdveld, gebouwd en gesponsord door Hans Koning, van de lokale marktleider in het Kennemerland in sierbestrating, tuinaanleg en tuinonderhoud. Hans Koning lacht bescheiden:

 

"Na de aanleg van zoveel kunstgrasveldjes voor de leden van Rood-Wit om aanstormend talent nog beter te laten hockeyen, was het een kleine stap om jullie club aan te bieden om een stevige toren neer te zetten die de kwaliteit van de club weergeeft. Daarnaast onderhouden we de tuinen van veel Rood-Wit leden en vinden we het belangrijk om iets terug te doen voor onze trouwe klantenbasis.”

 

Voor ons staat er een toren die Hans Koning waardig is en toekomstige hockey generaties helpt om hun spel te verbeteren. Leve De Koning, Hoera, Hoera, Hoera!Sponsors