Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Sponsorpagina

Blue Wonder Hoofdsponsoren

Blue Wonder

Kr     Krachtige en innovatieve reinigingsmiddelen. De enige die bacteriën en schimmels echt doodt. Biologisch afbreekbaar.


 

Dita Hoofdsponsoren

Dita

Intersport Twinsport Hoofdsponsoren

Intersport Twinsport

Intersport Twinsport gevestigd in Haarlem boven parkeergarage Raaks is leverancier van het clubtenue van Rood-Wit. Tevens op onze grote afdeling Hockey vind je alle bekende merken sticks en schoenen. De Hockeysticks kunnen getest worden in de slagkooi. Profiteer mee op de afdeling sticks en schoenen van de vele aanbiedingen en op de nieuwste collectie sticks ontvang je 15% korting en  op aankoop schoenen 10%.

Ons verkoopteam verwelkomt u graag in filiaal Haarlem.

NewStar Products Europe BV Hoofdsponsoren

NewStar Products Europe BV

NewStar is al ruim 20 jaar dé toonaangevende fabrikant van AV- en IT ophangsystemen. Het brede assortiment montageoplossingen voor televisies, monitoren, beamers, PC’s, laptops en tablets is van hoge kwaliteit en snel leverbaar via diverse gerenommeerde dealerkanalen. Van een mooie muurbeugel voor uw televisie tot een ergonomische monitorarm voor uw bureau op kantoor; NewStar heeft het allemaal. Niet voor niets staat NewStar bekend als de "specialist achter de schermen”! Kijk voor meer informatie op www.newstar.nl of stuur een mail naar [email protected].  

Aannemersbedrijf Van der Worp bv Sponsoren

Aannemersbedrijf Van der Worp bv

Onze kwaliteit - uw méérwaarde

Aannemersbedrijf Van der Worp B.V. is in 1934 opgericht en is een echt familiebedrijf. Sinds 2001 wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie. De huidige directeur is Marcel van der Worp. Wij hebben een zeer constant personeelsbestand van circa vijftig werknemers, van wie velen al tientallen jaren in dienst zijn en met wie een hechte band is ontstaan. Met dit gemotiveerde team houden wij onze goede naam al jarenlang hoog.

Ons werkgebied is veelal regionaal en wij beheersen diverse segmenten van de bouw, zoals nieuwbouw, verbouw en renovatie in het hogere segment en restauratie van monumentale panden. Ook woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders mogen wij tot onze vaste klantenkring rekenen.

AIMMS Sponsoren

AIMMS

Technology for Analytical Decision Support
• Slimme routeplanner voor uw bedrijfstrategie
• Rekent snel lastige planningsvraagstukken uit tegen hoogste marge of laagste kosten
• What-if scenarios
• Big Data, Decision Support, Optimalisatie

Met kantoren in Haarlem, Seattle, Shanghai & Singapore, voorzien wij de helft van de wereldwijde Fortune top 20 bedrijven, vele instanties en universiteiten. Al 27 jaar werken wij samen met klanten als Heineken, Remia, Liberty Global, BNP Paribas, TNT, Zalando, Shell alsook Maxima Medisch Centrum en MedWeb.  

Voor meer informatie over ons neem een kijkje op www.aimms.com 
Contact: Christophe Frere - 06 52350454

Bank ten Cate Sponsoren

Bank ten Cate

Bank ten Cate & Cie is de laatste zelfstandige en onafhankelijke Private Bank van Nederland met een historie die teruggaat tot 1881. Dat levert niet alleen een rijke financiële traditie op, maar ook een waardevolle expertise. Vermogensbeheer en Beleggingsadvies zijn de kernactiviteiten. Bank ten Cate & Cie heeft geen eigen (huis)beleggingsfondsen en verkoopt geen eigen producten. Een effectenportefeuille wordt opgebouwd uit individuele aandelen en obligaties. Cliënt zijn bij Bank ten Cate & Cie betekent bankieren met een strikt persoonlijk karakter en een excellente dienstverlening. 

Carwash Heemstede Sponsoren

Carwash Heemstede

Carwash Heemstede is sinds juli 2015 gevestigd aan de Nijverheidsweg in Heemstede. Dit is een moderne wasstraat met binnen de mogelijkheid om gratis te stofzuigen en uw banden op te pompen. De auto wordt eerst met de hand door een medewerker voorgewassen en wordt daarna naar de wasstraat begeleid.

De wasstraat is ook geschikt voor cabrio’s met een linnenkap!

Bij iedere wasbeurt in de wasstraat krijgt u voor iedere euro die u besteedt aan wassen een zegel. Hiermee spaart u voor een gratis wasbeurt Goud t.w.v 14 euro!

Buiten hebben we voor de doe het zelver 3 wasboxen, waarvan er één geschikt is om caravans en hoge auto’s te wassen. Deze laatste is voorzien van steigers waardoor u eenvoudig het dak kan  wassen.

Tevens beschikken we over een aantal aanhangers voor de verhuur.

 

Das Import Sponsoren

Das Import

Das Import is een betrouwbare, professionele organisatie met goede referenties en meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van auto import uit Duitsland. Wij begeleiden het importeren van uw volgende Duitse auto van A tot Z.

 

De kracht van onze onafhankelijke dienstverlening ligt in onze jarenlange ervaring. Wij importeren jaarlijks meer dan 1.500 auto's en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. De meeste particulieren betalen te veel rest-BPM bij het invoeren van een auto. Door slim gebruik te maken van ondoorzichtige, continu aan verandering onderhevige regelgeving en per geval verschillende toegestane manieren om BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u meestal fors besparen op de af te dragen BPM bij het importeren van een auto. Ons auto import consult verdient zich hierdoor negen van de tien keer terug.

 

Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Nederlands kenteken. Wij zorgen ervoor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

 

Op de website van Das Import vindt u een handige zoekmodule met meer dan 250.000 importauto’s van uitsluitend merkdealers waarbij alle prijzen incl. BPM en importkosten worden weergegeven.

Den Hartogh Logistics Sponsoren

Den Hartogh Logistics

Den Hartogh Logistics is een vooraanstaand dienstverlener in bulklogistiek voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. 

Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden met de cultuur van Den Hartogh. Het bedrijf onderkent de waarde van netwerken en partnerschappen en streeft ernaar slimme 

logistieke oplossingen te ontwikkelen in samenwerking met haar klanten en leveranciers. Het familiebedrijf is opgericht in 1920 en heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam. 

Den Hartogh Logistics heeft een fijnmazig wereldwijd netwerk met 43 eigen vestigingen in 24 landen. 

Het bedrijf heeft meer dan 1.600 werknemers in dienst en beschikt over modern materieel, waaronder meer dan 19.000 tankcontainers,, 7.000 dry bulk containers, 400 tanktrailers en 530 trucks.


Derma2Care Sponsoren

Derma2Care

Derma2Care zegt het al: zorg voor de huid. Met zeven vestigingen in Noord-Holland verzorgen we met een professioneel team deskundige huidtherapeutische behandelingen en laserbehandelingen afgestemd op uw behoeften. Naast huidtherapie van topkwaliteit vinden we persoonlijk contact zeer belangrijk. Onze huidtherapeuten hebben zich breed gespecialiseerd. Onder andere in laserbehandelingen en Intense Pulsed Light (IPL) behandelingen. Door een divers en volledig aanbod aan laserbehandelingen zoals laserontharing, couperoselaserbehandeling en pigmentbehandeling kunnen we huidproblemen zoals vaatafwijkingen, roodheid, pigmentproblemen, littekens, huidveroudering, ongewenste tatoeages en (over)beharing op een doeltreffende en veilige wijze behandelen.

Dierenkliniek Aerdenhout Sponsoren

Dierenkliniek Aerdenhout

Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardige medische zorg voor uw huisdier. Ons team bestaat uit ervaren dierenartsen en assistentes, we houden onze kennis regelmatig op peil met cursussen en nascholingen. Ook beschikken we over moderne apparatuur zodat u voor bijna alle behandelingen en diagnostiek bij ons terecht kan. 

Faber Schilders Sponsoren

Faber Schilders

Het 20 jarig bestaande Faber Schilders is specialist in het leveren van de de volgende diensten voor binnen en buiten!

Schilderwerk

Spuitwerk

Stuc- en sauswerk

Houtrot reparaties

Houten deuren, ramen en kozijnen

Dit alles doen wij met een hecht team van vakmensen dat zorgt voor tevreden klanten. 

Faber Vlaggen Sponsoren

Faber Vlaggen

Faber Vlaggen is een begrip op het gebied van vlaggen, banieren, spandoeken, parasols, vlaggenmasten en andere uitingen om uw marketing boodschap over te brengen. Faber Vlaggen is een oer-Hollands bedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Inmiddels is het bedrijf, dat in 1933 begon als zeilmakerij, uitgegroeid tot een wereldwijde speler met 350 medewerkers en met het hoofdkantoor in Nederland. Daarnaast heeft het bedrijf diverse vestigingen in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Australië.

Fleurâge Residences Sponsoren

Fleurâge Residences

Fleurâge Residences biedt sinds 1997 exclusief verzorgd wonen - met persoonlijke aandacht en alle respect voor uw privacy en wensen, waar u ontspannen kunt genieten van het leven omdat alles goed geregeld is. Deze vorm van collectief én zelfstandig wonen is mogelijk dankzij de ‘geruisloze’ professionele 24-uurs zorg. U zet uw vertrouwde levensstijl moeiteloos voort, in uw eigen appartement, met alle benodigde zorg dag en nacht paraat. Wát er ook gebeurt. De sfeer van het karakteristieke landhuis, in de wijde omtrek bekend als ‘De Villa’, en de groene uitgestrektheid van de omgeving nodigen als vanzelf uit tot prettige invullingen. Bij Fleurâge is de aandacht voor een aantrekkelijke keuze aan dagelijkse activiteiten dan ook minstens even belangrijk – samen of individueel, binnen en buiten de Villa, voor bewoners zowel als dagcliënten uit deze omgeving.

Fysiotherapie Zandvoorterweg Sponsoren

Fysiotherapie Zandvoorterweg

De praktijk Fysiotherapie” Zandvoorterweg” is sinds 1988 gevestigd op de Zandvoorterweg 71 te Aerdenhout. In dit pand was vroeger het oude politie bureau van Aerdenhout gevestigd. Sinds 2002 is er boven de praktijk een huisartsenpost gevestigd. Genaamd de HOED ( Huisartsen Onder Een Dak). Het voordeel hier van is dat er een direct contact is tussen de praktijk en de artsen.

 

In de praktijk wordt algemene fysiotherapie uitgeoefend, waarbij verschillende behandelmethoden naast elkaar gebruikt worden.

Naast het oefentherapeutisch behandel deel worden er ook massage- en passieve mobilisatie technieken toegepast. Het begeleiden van sporters verdient binnen de praktijk extra aandacht. Er wordt oa. gewerkt met het Medical Taping Concept , waarbij de behandeling ondersteund wordt door deze speciale tape techniek. Welke voortkomt uit de sportwereld.Doordat het een solo praktijk is wordt er altijd in een één op één situatie behandeld. 

Greenberg Traurig LLP Sponsoren

Greenberg Traurig LLP

Greenberg Traurig (GT) is een Amerikaans multi-practice kantoor. Wereldwijd telt GT ruim 1900 advocaten en heeft 38 vestigingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië.

GT Amsterdam is de thuisbasis van een team van ervaren advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen. Zij is een geïntegreerd onderdeel van GT, dat vanuit een wereldwijd netwerk van juridische professionals hoogwaardige juridische dienstverlening levert aan cliënten die nationaal dan wel internationaal actief zijn.

Happy Bodies Sponsoren

Happy Bodies

EEN HAPPY BODY CREËERT U IN 35 MIN. PER VIJF DAGEN

MET SPIER- & CONDITIETRAINING VOOR EEN STERK LICHAAM EN HOGERE/LANGERE VETVERBRANDING

MET BEWEGEN OM RUG-/NEK-/SCHOUDERKLACHTEN TE VOORKOMEN OF TE GENEZEN

MET EEN VOEDINGSPROGRAMMA OM GEZOND & SLANK TE ZIJN EN BLIJVEN 

MET FYSIOTHERAPIE IN DE HEALTHCLUB

90 dagen niet goed geld terug garantie

TELEFOON 088 - 789 9999

WEBSITE WWW.HAPPYBODIES.NL

LOCATIES

KIJK OP DE WEBSITE VOOR DE LOCATIES

OPENINGSTIJDEN; DEZE VERSCHILLEN PER LOCATIE

KIJK OP DE WEBSITE VOOR DE TIJDEN

Huybens Sponsoren

Huybens

Huybens Haarlem is een aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw dat zich heeft gespecialiseerd in klein en middelgroot (onderhouds)werk. Wij doen dit voor een gevarieerde groep klanten, zoals gemeenten, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en scholen.

Ons bedrijf is opgericht in 1930.

Wij zijn gespecialiseerd in grond- en rioleringswerkzaamheden, rioolinspectie, bestratingen, grondsaneringen, drainage en wijkgericht werken.

Kol Tegels Sponsoren

Kol Tegels

Het Haarlemse familiebedrijf KOL tegels is al generaties dé tegel trendsetter in onze regio en inmiddels ook ver daarbuiten. Bij KOL tegels tref je een groot tegelassortiment in een ruime en gevarieerde showroom. Laat je ook inspireren, informeren en adviseren en vind samen met KOL tegels de perfecte tegel. 

KOL tegels, Stephensonstraat 31, 2014 KB Haarlem, 023- 510 10 00,  [email protected], www.koltegels.nl

Krans Helmig Stuijt notarissen en advocatuur Sponsoren

Krans Helmig Stuijt notarissen en advocatuur

Krans Helmig Stuijt Netwerk Notarissen in Haarlem fungeert graag als uw navigatiesysteem op de (notarieel) juridische (snel)weg.

Op alle kruispunten in uw leven kunnen wij u van dienst zijn. Bij voorkeur doen we dat in een vroeg stadium, zodat goed voorgesorteerd kan worden.

Ons ervaren team weet de weg en komt graag met goede en toepasbare oplossingen in duidelijke taal.

Dit kunnen we op alle notariële rechtsgebieden, zowel voor uw onderneming als voor u privé, waarbij we ook oog hebben voor eventuele (te besparen) erfbelasting.

LeasePlan Nederland N.V. Sponsoren

LeasePlan Nederland N.V.

Al meer dan 50 jaar maakt LeasePlan wagenparkbeheer en mobiliteit van leaserijders gemakkelijker. Met ruim 147.000 auto’s in Nederland en 1.6 miljoen auto’s in 33 landen is LeasePlan de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld. Klanten profiteren hierdoor van uitgebreide expertise en schaalvoordelen. ZZP, MKB, non-profit organisaties en corporates. Maar zeker ook particulieren. LeasePlan Nederland is een dochteronderneming van LeasePlan Corporation.

LeasePlan maakt leasen gemakkelijk. Autorijden zonder de zorgen van een auto. Dat geldt voor zakelijk leasen en privé leasen. U weet precies waar u aan toe bent. Dus geen verrassingen achteraf. LeasePlan hanteert heldere voorwaarden en afspraken, die eenvoudig en goed leesbaar zijn opgeschreven.

Wel zo gemakkelijk!

LeasePlan heeft daarbij een duidelijke mening over mobiliteit. De auto is de belangrijkste pijler onder de mobiliteit en daarmee een essentiële pijler onder onze economie. LeasePlan wil dat autorijden slimmer, schoner en efficiënter wordt. Slimmer, door het autoverkeer beter te spreiden over de dag. Schoner, door in te zetten op energiezuinige en intelligente autotechniek. Efficiënter, door zakelijk verkeer ook op alternatieve manieren te organiseren.

Meer dan 50 jaar ervaring

In 1963 startte Lease Plan Nederland N.V. ‘Maatschappij tot Verhuur en Financiering van Bedrijfsmiddelen’. Hiermee is niet alleen de kiem gelegd voor zakelijke leasen, we bouwen vanaf dat moment ook aan onze hoogwaardige serviceverlening. In Nederland en daarbuiten. In 1972 startten we onze bedrijfsactiviteiten ook in het buitenland en in 1983 staken we zelfs de oceaan over en openden een vestiging in de Verenigde Staten. Daarna volgden vestigingen in Australië, Zuid-Amerika en Afrika. Inmiddels is LeasePlan actief in 33 landen.

Makelaardij Puur Sponsoren

Makelaardij Puur

Over Puur Makelaars.

Puur Makelaars bestaat uit een hecht team van gepassioneerde en gespecialiseerde medewerkers. Wij hanteren een frisse en creatieve aanpak en zetten ook internet structureel in. Dit resulteert in zeer goede prestaties, waardoor we een van de meest succesvolle makelaarskantoren uit de regio zijn. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7.

Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V. Sponsoren

Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V.

Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V. is een dynamisch bedrijf dat werkt vanuit Haarlem.

Wij staan voor onze klanten klaar met een totaal pakket voor in de tuin, naast het ontwerpen van een mooie omgeving om het huis, zorgen wij er ook voor dat u als klant geen zorgen heeft over de ontwikkeling van uw tuin.

Van het ontwerp uit kunnen wij alles verzorgen voor het grondwerk, de planten en bomen, bestratingen, schuren, maar ook andere bouwwerken en uiteindelijk de aankleding van de tuin met meubilair.

De aanleg van de tuin wordt door ons professionele team gedaan, ook na de aanleg kunnen wij nog veel voor u betekenen in de vorm van onderhoud.

Hierbij kunt u in overleg met ons een abonnement voor onderhoud afnemen die het beste bij u en uw tuin past.

Dus wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen, aankleden met de nieuwste meubels en accessoires, of wilt u een onderhoudsabonnement bij ons afnemen, neem dan snel contact met ons op.

Mooijekind Vleut Makelaars o.g. Sponsoren

Mooijekind Vleut Makelaars o.g.

Mooijekind Vleut Makelaars is sinds 1974 toonaangevend in de regio. Met vestigingen in –Heemstede-Aerdenhout  Haarlem en Amsterdam,beschikken zij over een  enorm netwerk van actieve woningzoekers en –aanbieders. Mooijekind Vleut staat bekend om zijn doortastende werkwijze, betrokkenheid en uiterst correcte transacties.

NVD Sponsoren

NVD

NVD Beveiligingsgroep staat voor samen werken aan een veilige woon-, werk- en leefomgeving. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staan NVD-medewerkers garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Sinds 1909 leveren wij integrale beveiligingsoplossingen voor particulieren, bedrijven en overheden, zoals mobiele surveillance, alarm- en servicecentrale diensten, objectbeveiliging, brand- en beveiligingstechniek, cyber security en receptie services.
Wij behoren tot de top-4 marktspelers in Nederland en werken continu aan het uitbreiden en optimaliseren van onze dienstverlening. 

Parfier B.V. Sponsoren

Parfier B.V.

Adviseert en realiseert uw financiële zaken

Ons doel is onze relaties meer vrijheid, kracht en rijkdom te geven zodat zij het leven kunnen leiden wat ze daadwerkelijk willen leven. 

Strumphler Makelaars Sponsoren

Strumphler Makelaars

STRUMPHLER MAKELAARS.

50 JAAR KENNIS IN KENNEMERLAND.

WE KENNEN DE REGIO VAN BINNEN EN VAN BUITEN.

Ónze sport is om een extra stapje te zetten waar u dat niet verwacht. 

Svala Auto B.V. Sponsoren

Svala Auto B.V.

Svala Auto Haarlem is uw regionale Volvo dealer en Svala Auto heeft totaal 8 Volvo vestigingen en onderdeel van de Stern Groep, een professionele Automotive organisatie. Deze organisatie heeft een brede merkenportefeuille, ook in deze regio. 

Volvo past hier uitstekend als premiummerk in. Svala Auto biedt u naast de verkoop en onderhoud van zowel nieuwe en gebruikte Volvo’ s ook diverse aanvullende diensten. Hieronder vallen bijvoorbeeld voordelig financieringen, leasing en schadeherstel.

Leden van Rood-Wit die een Volvo kopen of gaan leasen via Haarlem, hebben wij de bekende Clubbonus!

Tanger Advocaten NV Sponsoren

Tanger Advocaten NV

Tanger Advocaten

Tanger Advocaten N.V. is met 25 advocaten één van de grootste advocatenkantoren in het arrondissement Noord-Holland.

Vanuit onze vestigingen in Haarlem, Velsen-Zuid, Velsen-Noord, Heemskerk en Alkmaar helpen wij ondernemers, instellingen en particulieren.

Want dat is wat wij doen: Wij helpen. Wij helpen u met de oplossing van het probleem. Wij helpen u met het vastleggen van afspraken. En wij helpen met het vorderen van nakoming van afspraken of het voeren van verweer. Wij onderhandelen graag, maar procederen net zo lief.

Waarom kiezen voor Tanger Advocaten?

Tanger Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat juridische diensten verleent op nagenoeg alle rechtsgebieden.
Dat heeft als belangrijk voordeel dat wij onze cliënten kunnen helpen met alle voorkomende rechtsproblemen.
Problemen die meerdere rechtsgebieden omvatten kunnen zodoende onder één dak worden opgelost.
Figuurlijk dan, want met onze vijf vestigingen zijn wij altijd vertrouwd bij u in de buurt.

Een ander belangrijk voordeel is dat onze advocaten breed zijn opgeleid.
De specialisatie begint pas na 3 tot 5 jaar algemene praktijk.
Dit betekent dat al onze specialisten ook kennis hebben van andere rechtsgebieden, zodat u niet voor elk wissewasje naar een andere advocaat hoeft te worden doorverwezen.

Maar de belangrijkste reden om voor Tanger Advocaten te kiezen is onze service.
Klantvriendelijkheid, snel en efficiënt handelen, zit in onze genen.

The Spot Sponsoren

The Spot

The Spot is innovatief en een pionier op het gebied van Beach events. Wij ontwikkelen nieuwe en uitdagende concepten gericht op sport en de Beach lifestyle en organiseren o.a. surflessen en camps, bedrijfsuitjes, productpresentaties, vergaderingen  en vrijgezellenfeestjes  op maat gemaakt. Hierin staan duurzaamheid en respect voor het strand & de oceaan centraal.

De combinatie van ons evenementenbureau, watersportcentrum en relaxte Beachclub zorgt ervoor dat wij alles kunnen aanbieden aan iedereen die van een actieve Beach lifestyle houdt. Welcome to our world!

http://gotothespot.com/   

Boulevard barnaard 23 a  2041 KB Zandvoort

023 - 571 76 00

[email protected]

Van Assema Grafimedia Sponsoren

Van Assema Grafimedia

Van Assema Grafimedia, totaalleverancier voor alle grafimedia uitingen. Of het nu gaat om drukwerk, digitaal printen of printen op groot formaat:

Wij helpen u graag verder! 
 

Onze strategie:

Van Assema Grafimedia richt haar blik op de toekomst. De snelle ontwikkelingen op ons vakgebied eisen continue aanpassingen van onze strategie en dienstverlening.

De behoefte aan producten vanuit diverse branches groeit en daar komen wij graag aan tegemoet. Onze strategie is gericht op uitbreiding van onze druk-, print- en sign & display capaciteit. Dit bereiken wij door zelf te investeren en door de samenwerking met andere aan te gaan. Samen werken maakt samen sterker!


van Doorne Sponsoren

van Doorne

Van Doorne, opgericht in 1930, is een onafhankelijk Nederlands kantoor van advocaten, notarissen en fiscalisten, dat het topsegment van de zakelijke markt bedient. Van Doorne richt zich op een breed scala van rechtsgebieden en werkt voor Nederlandse en buitenlandse grote en middelgrote bedrijven, non-profit instellingen, (semi-)overheden en is tevens de Rijksadvocaat. Onze 160 advocaten, notarissen en fiscalisten  kenmerken zich door topkwaliteit, flexibiliteit, creativiteit, pragmatische en innovatieve aanpak en een betrokken visie op het bedrijf van haar cliënten. Van Doorne heeft vestigingen in Amsterdam en Londen en een jarenlange associatie met VanEps Kunneman Van Doorne op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.

Vooges Sponsoren

Vooges

Welkom bij Vooges.

Vooges is inmiddels met drie restaurants vertegenwoordigd in de regio Kennemerland. Hoewel onze vestigingen zeker van elkaar verschillen, is het Vooges-gevoelaltijd aanwezig. Vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt voelt u zich welkom. We werken uitsluitend met mooie, verse producten, liefst uit de regio en combineren deze graag met passende wijnen. Onze chefs werken volgens het Cuisine de Marché-principe: puur en seizoensgebonden. Onze vestigingen zijn bovendien uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden. Wat dacht u van een bedrijfsfeest met ondergaande zon bij Vooges Strand, een gezellige borrel bij het station Haarlem in onze vestiging ‘Centraal’ of een uitstekend zakendiner bij Vooges Bloemendaal. Informeer naar de mogelijkheden.