Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Sponsorpagina

Aerdenhout Villabouw Hoofdsponsoren

Aerdenhout Villabouw

Wij zijn Aerdenhout Villabouw & Bouwmanagement B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van exclusieve villa’s. Aerdenhout Villabouw staat voor een hoge kwaliteit en een scherp oog voor detail. Wij bieden u een totaal concept waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Ook hebben wij een persoonlijke band met onze opdrachtgevers en realiseren we villa’s die naar wens zijn. Wat maakt ons uniek? Uw villa wordt met liefde en aandacht door ons gerealiseerd. Dit zorgt voor een hoog afwerkingsniveau en een perfect eindresultaat.

Das Import Hoofdsponsoren

Das Import

Das Import is een betrouwbare, professionele organisatie met goede referenties en meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van auto import uit Duitsland. Wij begeleiden het importeren van uw volgende Duitse auto van A tot Z.

 

De kracht van onze onafhankelijke dienstverlening ligt in onze jarenlange ervaring. Wij importeren jaarlijks meer dan 1.500 auto's en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. De meeste particulieren betalen te veel rest-BPM bij het invoeren van een auto. Door slim gebruik te maken van ondoorzichtige, continu aan verandering onderhevige regelgeving en per geval verschillende toegestane manieren om BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u meestal fors besparen op de af te dragen BPM bij het importeren van een auto. Ons auto import consult verdient zich hierdoor negen van de tien keer terug.

 

Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Nederlands kenteken. Wij zorgen ervoor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

 

Op de website van Das Import vindt u een handige zoekmodule met meer dan 250.000 importauto’s van uitsluitend merkdealers waarbij alle prijzen incl. BPM en importkosten worden weergegeven.

Intersport Twinsport Hoofdsponsoren

Intersport Twinsport

Leden van Rood-Wit kunnen terecht bij Intersport Twinsport Cruquius.

 

De Superstore heeft twee verdiepingen en is één van de grotere van de 17 filialen van Intersport Twinsport. De vestiging is gelegen aan de Cruquiusplein 12, 2142 EV Cruquius en is goed te bereiken mede door het gratis parkeerterrein voor de deur van de zaak. Het assortiment hockeysticks, -schoenen en -accessoires is heel breed. Ook beschikt de Superstore over een hockeygoal waar je hockeysticks kunt uitproberen voordat je ze aanschaft. Je krijgt altijd deskundig en persoonlijk advies. 

 

Intersport Twinsport is dé specialist in hockey, voetbal, tennis, running, fitness, wandelen, zwemmen, indoor en wintersport. De verkopers staan 7 dagen per week voor je klaar. Voor openingstijden, contactgegevens en overige informatie kijk je op: https://www.intersporttwinsport.nl/

Markel  Hoofdsponsoren

Markel

Markel is een niche verzekeraar en onderdeel van Markel Insurance SE gevestigd in München. Markel Insurance SE is een dochteronderneming van de Markel Corporation in Richmond, Virginia in de Verenigde Staten (NYSE – MKL) met een A- rating van A.M. Best en Standard & Poor’s. Met kantoren in Europa, Noord en Zuid Amerika en Azië is Markel actief in de markt van verzekeringen en herverzekering.

Markel in Nederland bestaat uit een team met specialisten die een rijke ervaring hebben in de zakelijke niche verzekeringsproducten;

  •    Beroepsaansprakelijkheid
  •    Bestuurdersaansprakelijkheid
  •    Bedrijfsaansprakelijkheid
  •    Vangnet  voor  Verweer
  •    Schadeverzekering voor Werknemers

The Indian Maharadja Hoofdsponsoren

The Indian Maharadja

The Indian Maharadja is een Nederlands hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs. The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

The Indian Maharadja: PLAY YOUR PART!

FLEUR DE l’AMAURIGUE Sponsoren

 FLEUR DE l’AMAURIGUE

De Nederlandse familie De Groot maakt al ruim 20 jaar prijswinnende wijnen op Domaine de l’Amaurigue in Le Luc en Provence. Sinds het begin investeerden ze in het verbeteren en moderniseren van de wijngaard. De familie streeft ernaar authentieke wijnen van hoge kwaliteit te produceren, met respect voor het milieu en focus op duurzaamheid. De special cuvée FLEUR, genoemd naar dochter Fleur, is de bekendste in het portfolio naast de grande cuvée LE GRAND en CHATEAU de l'Amaurigue. Vandaag de dag wordt de wijn o.a. gedistribueerd in Frankrijk, België, Nederland, Duitsland VS, Azië en Ibiza. 'Het is de Provence rosé op zijn best'!

 

Blauwburgh Invest Sponsoren

Blauwburgh Invest

Blauwburgh Invest investeert in succesvolle bedrijven die beschikken over een goed management. Bij voorkeur liggen er kansen op het gebied van verdere groei. Blauwburgh Invest gaat hierbij graag een samenwerking aan met het management om deze kansen aan te grijpen en gezamenlijk verder te bouwen aan de onderneming. Blauwburgh Invest investeert op een 'case by case' basis en tracht voor iedere investeringssituatie optimale voorwaarden te creëren. Het is van belang om bij elke afzonderlijke investering de ideale mix van kennis, kunde en kapitaal in te zetten.

Boelens de Gruyter Ontwikkeling B.V. Sponsoren

Boelens de Gruyter Ontwikkeling B.V.

Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. Met ons enthousiaste team hebben we de afgelopen jaren door heel Nederland gewerkt aan uiteenlopende projecten. We zijn gespecialiseerd in stadscentra en complexe projecten met een sterkte focus op gebruikerservaring. We ontwikkelingen altijd woon- en werkomgevingen voor en met de eindgebruiker. Het creëren van efficiënte oplossingen voor duurzaam (her)gebruik is een essentieel element in onze processen. Boelens de Gruyter combineert een flexibele, transparante en ‘hands on’ aanpak met de ervaring, expertise en toewijding die nodig is om projecten tot een goed einde te brengen. Ons hoofdkantoor is in Amsterdam, langs de noordelijke oever van het IJ en biedt een spectaculair uitzicht over het water. We hebben een tweede kantoor in het centrum van 's-Hertogenbosch.

Carwash Heemstede Sponsoren

Carwash Heemstede

Carwash Heemstede is sinds juli 2015 gevestigd aan de Nijverheidsweg in Heemstede. Dit is een moderne wasstraat met binnen de mogelijkheid om gratis te stofzuigen en uw banden op te pompen. De auto wordt eerst met de hand door een medewerker voorgewassen en wordt daarna naar de wasstraat begeleid.

De wasstraat is ook geschikt voor cabrio’s met een linnenkap!

Bij iedere wasbeurt in de wasstraat krijgt u voor iedere euro die u besteedt aan wassen een zegel. Hiermee spaart u voor een gratis wasbeurt Goud t.w.v 14 euro!

Buiten hebben we voor de doe het zelver 3 wasboxen, waarvan er één geschikt is om caravans en hoge auto’s te wassen. Deze laatste is voorzien van steigers waardoor u eenvoudig het dak kan  wassen.

Tevens beschikken we over een aantal aanhangers voor de verhuur.

 

Club Cabo Sponsoren

Club Cabo

De tofste Strandtent van Zandvoort! Ondergedompeld worden in de jaren 80 Miami Vice.

CRISP Sponsoren

CRISP

De supermarkt-app voor knettervers eten!


Vandaag besteld, morgen thuis in heel Nederland


Dierenkliniek Aerdenhout Sponsoren

Dierenkliniek Aerdenhout

Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardige medische zorg voor uw huisdier. Ons team bestaat uit ervaren dierenartsen en assistentes, we houden onze kennis regelmatig op peil met cursussen en nascholingen. Ook beschikken we over moderne apparatuur zodat u voor bijna alle behandelingen en diagnostiek bij ons terecht kan. 

Dutch Wellness Design  Sponsoren

Dutch Wellness Design

Dutch Wellness Design realiseert klein- en grootschalige wellnessprojecten voor de privégebruiker, small luxury hotels, spa’s en spa & fitness en opereert zowel zelfstandig als vanuit samenwerkingsverband met de architect. Door zijn commerciële achtergrond en visie, in combinatie met zijn jarenlange ervaring in de wellnessindustrie, is Alexander van Meerwijk (oprichter en eigenaar van Dutch Wellness Design) in staat de vraag van de klant te vertalen naar mogelijkheden en wensen om te zetten in werkelijkheid. Dutch Wellness Design staat voor personalisatie, hoge productkwaliteit, een realistische prijs-/kwaliteitverhouding, onderscheidende producten en een zeer klantgerichte (after-sales) service. Het team van Dutch Wellness Design wordt gevormd door uiterst betrokken medewerkers met een passie voor het vak en meer dan 15 jaar kennis & ervaring. Klantbehoefte, welzijn en ontspanning zijn altijd de uitgangspunten. Met oog voor detail en door gebruik van duurzame materialen met een luxueuze afwerking, creëert Dutch Wellness Design een totaalconcept voor een ultieme wellnessbeleving. Met uitzondering van de apparatuur, worden de zwembaden, (infrarood)sauna’s, stoomcabines en hammams handgemaakt. De whirlpools worden bij een gespecialiseerd en gerenommeerd bedrijf in Europa gefabriceerd en zijn in meerdere versies leverbaar.


ELFI Sponsoren

ELFI

Wij ontwikkelen bestaande gebouwen tot moderne appartementen en woningen waarin huurders voor een eerlijke prijs kunnen wonen.

Hedin Automotive B.V. Sponsoren

Hedin Automotive B.V.

Koop of lease een Volvo Hedin Automotive Haarlem en verdien €1.000,- voor Rood-Wit!

 

Volvo is sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo steunt met name de talentontwikkeling van de KNHB en de nationale jeugdelftallen.

Hedin Automotive Haarlem is de Volvo dealer in onze regio en al jaren een trouwe sponsor van onze club. De samenwerking is uniek en erg aantrekkelijk, want naast het reguliere sponsorpakket zorgen Hedin Automotive en Volvo voor een extra clubbonus die kan oplopen tot vele duizenden euro’s voor Rood – Wit. Het principe is heel eenvoudig; koop of lease je als lid van Rood-Wit een nieuwe Volvo bij Hedin Automotive, dan ontvangen wij van Volvo maar liefst € 1.000,- per auto! 
Speciaal voor het 25 jarige jubileum is er dit jaar ook een clubbonus van € 500,- bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Wil je onze club extra steunen en overweeg je een andere auto? Ga dan zeker eens kijken bij 
Hedin Automotive aan de Leidsevaart 576 in Haarlem. Ze vertellen je graag alles over hun prachtige modellen en geven je meer informatie over de Volvo clubbonus.


Maarten van Vliet Makerlaars Sponsoren

Maarten van Vliet Makerlaars

Op zoek naar een makelaar of taxateur? Maarten van Vliet maakt het verschil. Het verschil tussen een kat in de zak en een droomhuis. Of het verschil tussen een acceptabele prijs en de beste prijs. Van kinds af aan had hij al een gezonde fascinatie voor de waarde van zijn boomhut. Geen wonder dat hij vandaag de dag als makelaar altijd het onderste uit de kan haalt. Met een vracht aan professionele ervaring, expertise in het proces en doordrongen kennis van de huizenmarkt in Haarlem en omstreken, weet hij de aan- of verkoop van je huis met grote zorg succesvol te begeleiden. Altijd op een manier die aansluit bij hoe Maarten zelf is: persoonlijk, open, gedreven en duidelijk. Zo zorgt hij voor de boomhut van je dromen of de beste verkoop van je leven.

Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V. Sponsoren

Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V.

Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V. is een dynamisch bedrijf dat werkt vanuit Haarlem.

Wij staan voor onze klanten klaar met een totaal pakket voor in de tuin, naast het ontwerpen van een mooie omgeving om het huis, zorgen wij er ook voor dat u als klant geen zorgen heeft over de ontwikkeling van uw tuin.

Van het ontwerp uit kunnen wij alles verzorgen voor het grondwerk, de planten en bomen, bestratingen, schuren, maar ook andere bouwwerken en uiteindelijk de aankleding van de tuin met meubilair.

De aanleg van de tuin wordt door ons professionele team gedaan, ook na de aanleg kunnen wij nog veel voor u betekenen in de vorm van onderhoud.

Hierbij kunt u in overleg met ons een abonnement voor onderhoud afnemen die het beste bij u en uw tuin past.

Dus wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen, aankleden met de nieuwste meubels en accessoires, of wilt u een onderhoudsabonnement bij ons afnemen, neem dan snel contact met ons op.

Nieuw Stadwijk Sponsoren

Nieuw Stadwijk

Nieuw Stadwijk verhuurt exclusieve kantoorruimtes in Haarlem e.o.

Puur Makelaars Sponsoren

Puur Makelaars

Over Puur Makelaars.

Het aankopen en verkopen van een woning is een cruciaal moment in je leven. Ons doel is om de aankoop van je nieuwe thuis of de verkoop van je huidige woning dankzij onze professionele ervaring, vak- en mensenkennis, zo succesvol, efficiënt en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Hiervoor staat een team van zeer ervaren makelaars, taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers voor je klaar met vestigingen in Bloemendaal, Heemstede, Haarlem, Amsterdam en 't Gooi.

SPONSORVOUCHERS Sponsoren

SPONSORVOUCHERS

Vouchers die je kan activeren voor mooie deals bij onder andere de lokale horeca en winkels. Kijk snel wat we te bieden hebben en profiteer. STOX Sponsoren

STOX

STOX Energy Socks, de perfecte ondersok! Made in Italy, drukklasse 2, de beste pasvorm, maximaal comfort! Vele hockeyers ervaren reeds de voordelen van onze high-tech compressie techniek verwerkt in STOX Energy Socks. Hiermee voorkom je spierblessures en bevorder je een sneller herstel. STOX Energy Socks is gevestigd in het Olympisch Stadion te Amsterdam.


Van Lanschot Kempen Sponsoren

Van Lanschot Kempen

U wilt het meeste uit uw vermogen halen. Onze bankers dagen u daarom uit om een haarscherp beeld te krijgen van wat uw vermogen voor u kan doen. Wij schrijven als het ware uw biografie. Vermogensregie helpt u om een optimale balans tussen zakelijk- en privévermogen te creëren.