Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Sponsorpagina

Aerdenhout Villabouw Hoofdsponsoren

Aerdenhout Villabouw

Wij zijn Aerdenhout Villabouw & Bouwmanagement B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van exclusieve villa’s. Aerdenhout Villabouw staat voor een hoge kwaliteit en een scherp oog voor detail. Wij bieden u een totaal concept waarmee we u volledig kunnen ontzorgen. Ook hebben wij een persoonlijke band met onze opdrachtgevers en realiseren we villa’s die naar wens zijn. Wat maakt ons uniek? Uw villa wordt met liefde en aandacht door ons gerealiseerd. Dit zorgt voor een hoog afwerkingsniveau en een perfect eindresultaat.

Das Import Hoofdsponsoren

Das Import

Das Import is een betrouwbare, professionele organisatie met goede referenties en meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van auto import uit Duitsland. Wij begeleiden het importeren van uw volgende Duitse auto van A tot Z.

 

De kracht van onze onafhankelijke dienstverlening ligt in onze jarenlange ervaring. Wij importeren jaarlijks meer dan 1.500 auto's en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. De meeste particulieren betalen te veel rest-BPM bij het invoeren van een auto. Door slim gebruik te maken van ondoorzichtige, continu aan verandering onderhevige regelgeving en per geval verschillende toegestane manieren om BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u meestal fors besparen op de af te dragen BPM bij het importeren van een auto. Ons auto import consult verdient zich hierdoor negen van de tien keer terug.

 

Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Nederlands kenteken. Wij zorgen ervoor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

 

Op de website van Das Import vindt u een handige zoekmodule met meer dan 250.000 importauto’s van uitsluitend merkdealers waarbij alle prijzen incl. BPM en importkosten worden weergegeven.

Intersport Twinsport Hoofdsponsoren

Intersport Twinsport

Leden van Rood-Wit kunnen terecht bij Intersport Twinsport Cruquius.

 

De Superstore heeft twee verdiepingen en is één van de grotere van de 17 filialen van Intersport Twinsport. De vestiging is gelegen aan de Cruquiusplein 12, 2142 EV Cruquius en is goed te bereiken mede door het gratis parkeerterrein voor de deur van de zaak. Het assortiment hockeysticks, -schoenen en -accessoires is heel breed. Ook beschikt de Superstore over een hockeygoal waar je hockeysticks kunt uitproberen voordat je ze aanschaft. Je krijgt altijd deskundig en persoonlijk advies. 

 

Intersport Twinsport is dé specialist in hockey, voetbal, tennis, running, fitness, wandelen, zwemmen, indoor en wintersport. De verkopers staan 7 dagen per week voor je klaar. Voor openingstijden, contactgegevens en overige informatie kijk je op: https://www.intersporttwinsport.nl/

Markel  Hoofdsponsoren

Markel

Markel is een niche verzekeraar en onderdeel van Markel Insurance SE gevestigd in München. Markel Insurance SE is een dochteronderneming van de Markel Corporation in Richmond, Virginia in de Verenigde Staten (NYSE – MKL) met een A- rating van A.M. Best en Standard & Poor’s. Met kantoren in Europa, Noord en Zuid Amerika en Azië is Markel actief in de markt van verzekeringen en herverzekering.

Markel in Nederland bestaat uit een team met specialisten die een rijke ervaring hebben in de zakelijke niche verzekeringsproducten;

  •    Beroepsaansprakelijkheid
  •    Bestuurdersaansprakelijkheid
  •    Bedrijfsaansprakelijkheid
  •    Vangnet  voor  Verweer
  •    Schadeverzekering voor Werknemers

The Indian Maharadja Hoofdsponsoren

The Indian Maharadja

The Indian Maharadja is een Nederlands hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs. The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken.

The Indian Maharadja: PLAY YOUR PART!

FLEUR DE l’AMAURIGUE Sponsoren

 FLEUR DE l’AMAURIGUE

De Nederlandse familie De Groot maakt al ruim 20 jaar prijswinnende wijnen op Domaine de l’Amaurigue in Le Luc en Provence. Sinds het begin investeerden ze in het verbeteren en moderniseren van de wijngaard. De familie streeft ernaar authentieke wijnen van hoge kwaliteit te produceren, met respect voor het milieu en focus op duurzaamheid. De special cuvée FLEUR, genoemd naar dochter Fleur, is de bekendste in het portfolio naast de grande cuvée LE GRAND en CHATEAU de l'Amaurigue. Vandaag de dag wordt de wijn o.a. gedistribueerd in Frankrijk, België, Nederland, Duitsland VS, Azië en Ibiza. 'Het is de Provence rosé op zijn best'!

 

A.M.H.C. Rood Wit Sponsoren

We hebben iets nieuws speciaal voor Rood Wit leden. De nieuwe unieke Rood Wit paraplu! Een musthave voor iedereen die onze mooie club een warm hart toedraagt. Hou het droog en bestel de paraplu voor slechts €15. In samenwerking met Maarten van Vliet. 


Je kan dit unieke item rechtsreeks bestellen via de Rood Wit Club App. Ga naar de app en klik onderin om het Home icoon. Bovenaan de pagina staat de paraplu. Als je daar op klikt dan volgt de rest van zelf. 

Hou het droog! 

Daarnaast hebben we ook nog hele mooie kortingsvouchers. Op vertoon van jouw geselecteerde voucher krijg je interessante kortingen. Bijvoorbeeld 50% korting op je tweede pizza bij Thyn Akersloot. Of een luxe Borrelboxx voor 4 personen voor maar 30,- euro. Of je tweede pannekoek gratis, bij Kraantje Lek. 

Kijk voor alle deals in je Rood Wit Club App. Open je app, klik op het icoon Teams of Club en dan zie je een rode knop met sponsorvouchers. Klik erop en de rest volgt vanzelf. 

En dan hebben we nog iets leuks, namelijk de win win deals. Deals waarmee je ook je club helpt. Kijk maar eens op de volgende link:


Aannemersbedrijf Van der Worp bv Sponsoren

Aannemersbedrijf Van der Worp bv

Onze kwaliteit - uw méérwaarde

Aannemersbedrijf Van der Worp B.V. is in 1934 opgericht en is een echt familiebedrijf. Sinds 2001 wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie. De huidige directeur is Marcel van der Worp. Wij hebben een zeer constant personeelsbestand van circa vijftig werknemers, van wie velen al tientallen jaren in dienst zijn en met wie een hechte band is ontstaan. Met dit gemotiveerde team houden wij onze goede naam al jarenlang hoog.

Ons werkgebied is veelal regionaal en wij beheersen diverse segmenten van de bouw, zoals nieuwbouw, verbouw en renovatie in het hogere segment en restauratie van monumentale panden. Ook woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders mogen wij tot onze vaste klantenkring rekenen.

Blauwburgh Invest Sponsoren

Blauwburgh Invest

Blauwburgh Invest investeert in succesvolle bedrijven die beschikken over een goed management. Bij voorkeur liggen er kansen op het gebied van verdere groei. Blauwburgh Invest gaat hierbij graag een samenwerking aan met het management om deze kansen aan te grijpen en gezamenlijk verder te bouwen aan de onderneming. Blauwburgh Invest investeert op een 'case by case' basis en tracht voor iedere investeringssituatie optimale voorwaarden te creëren. Het is van belang om bij elke afzonderlijke investering de ideale mix van kennis, kunde en kapitaal in te zetten.

Boelens de Gruyter Ontwikkeling B.V. Sponsoren

Boelens de Gruyter Ontwikkeling B.V.

Boelens de Gruyter is een landelijk opererende vastgoedonderneming die sinds 2007 actief is op het gebied van commercieel vastgoed en woningbouw. Met ons enthousiaste team hebben we de afgelopen jaren door heel Nederland gewerkt aan uiteenlopende projecten. We zijn gespecialiseerd in stadscentra en complexe projecten met een sterkte focus op gebruikerservaring. We ontwikkelingen altijd woon- en werkomgevingen voor en met de eindgebruiker. Het creëren van efficiënte oplossingen voor duurzaam (her)gebruik is een essentieel element in onze processen. Boelens de Gruyter combineert een flexibele, transparante en ‘hands on’ aanpak met de ervaring, expertise en toewijding die nodig is om projecten tot een goed einde te brengen. Ons hoofdkantoor is in Amsterdam, langs de noordelijke oever van het IJ en biedt een spectaculair uitzicht over het water. We hebben een tweede kantoor in het centrum van 's-Hertogenbosch.

Carwash Heemstede Sponsoren

Carwash Heemstede

Carwash Heemstede is sinds juli 2015 gevestigd aan de Nijverheidsweg in Heemstede. Dit is een moderne wasstraat met binnen de mogelijkheid om gratis te stofzuigen en uw banden op te pompen. De auto wordt eerst met de hand door een medewerker voorgewassen en wordt daarna naar de wasstraat begeleid.

De wasstraat is ook geschikt voor cabrio’s met een linnenkap!

Bij iedere wasbeurt in de wasstraat krijgt u voor iedere euro die u besteedt aan wassen een zegel. Hiermee spaart u voor een gratis wasbeurt Goud t.w.v 14 euro!

Buiten hebben we voor de doe het zelver 3 wasboxen, waarvan er één geschikt is om caravans en hoge auto’s te wassen. Deze laatste is voorzien van steigers waardoor u eenvoudig het dak kan  wassen.

Tevens beschikken we over een aantal aanhangers voor de verhuur.

 

Club Cabo Sponsoren

Club Cabo

De tofste Strandtent van Zandvoort! Ondergedompeld worden in de jaren 80 Miami Vice.

COLLO architecten Sponsoren

COLLO architecten

Architectuur voor mensen, dat is hetgeen waar onze grootste ambitie ligt. Daarmee vinden wij dat we zeer breed kunnen insteken op elke gestelde vraag. Die vragen kunnen dan ook gebaseerd zijn op restauratie, renovatie, herbestemming, uitbreiding, nieuwbouw etc. of elke mogelijke combinatie, waarmee inmiddels in de afgelopen jaren een ruime expertise is opgebouwd. Ontwerpen van binnen naar buiten met veel gevoel voor materiaal en details, waarbij de eigenlijke vraagstelling van de opdrachtgever altijd de basis vormt. Ons is geen vraag te gek en wij proberen dan ook altijd met een ieder mee te denken om tot een tot de verbeelding sprekend resultaat voor onze opdrachtgever te kunnen komen.

CRISP Sponsoren

De supermarkt-app voor knettervers eten!


Vandaag besteld, morgen thuis in heel Nederland


Dierenkliniek Aerdenhout Sponsoren

Dierenkliniek Aerdenhout

Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardige medische zorg voor uw huisdier. Ons team bestaat uit ervaren dierenartsen en assistentes, we houden onze kennis regelmatig op peil met cursussen en nascholingen. Ook beschikken we over moderne apparatuur zodat u voor bijna alle behandelingen en diagnostiek bij ons terecht kan. 

DMC Makelaars Sponsoren

DMC Makelaars

De Makelaars Combinatie; een unieke samenwerking van vakmensen, die al wat "makelmeters” op de teller hebben. Eind 2017 besloten we om samen te gaan werken in een nieuwe richting: persoonlijker, vriendelijker, leuker. Die insteek werkte, dat werd al snel duidelijk. Drie kantoren met alle specialismen en specialisten in huis. En vooral: vrolijke collega’s met passie voor het vak, die elkaar volledig vertrouwen. Als je zo prettig samenwerkt, schept dat ruimte om meer persoonlijke aandacht te geven. Aan u dus. En om al uw verwachtingen te overtreffen.

Domivest BV Sponsoren

Domivest BV

Domivest biedt hypothecaire financieringen aan voor één of meerdere woningen bestemd voor de verhuur middels de Verhuurhypotheek. De Verhuurhypotheek van Domivest is de hypotheek voor de professionele belegger in woningen. Naast de reguliere Verhuurhypotheek verstrekt Domivest ook bouwfinancieringen. Het is dus ook mogelijk om een lening aan te vragen waarmee u uw onderpand gaat renoveren of transformeren.

ELFI Sponsoren

ELFI

Wij ontwikkelen bestaande gebouwen tot moderne appartementen en woningen waarin huurders voor een eerlijke prijs kunnen wonen.

Filippo Bouwmaterialen Haarlem Sponsoren

Filippo Bouwmaterialen Haarlem

Bouwcenter Filippo is een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat; je vindt ons in Haarlem, Beverwijk, Oude Wetering en Leiden. Wij bieden de vakman alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. Bouwcenter Filippo heeft een uitgebreid assortiment bouwmaterialen, hout & plaatmateriaal en ijzerwaren & gereedschappen. Maar daarnaast ook een ruime keuze in keukens, tegels en sanitair, waarmee wij ons niet alleen op de vakman, maar juist ook op de particulier richten. Wij nodigen de leden van Rood Wit van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showrooms in Haarlem of Oude Wetering.


Bij bezoek aan een van onze showrooms in Haarlem of Oude Wetering krijgen leden van Rood-Wit, op vertoon van de sponsorvoucher, 10% korting op de aanschaf van keukens, tegels en sanitair.

Fleurâge Residences Sponsoren

Fleurâge Residences

Fleurâge Residences biedt sinds 1997 exclusief verzorgd wonen - met persoonlijke aandacht en alle respect voor uw privacy en wensen, waar u ontspannen kunt genieten van het leven omdat alles goed geregeld is. Deze vorm van collectief én zelfstandig wonen is mogelijk dankzij de ‘geruisloze’ professionele 24-uurs zorg. U zet uw vertrouwde levensstijl moeiteloos voort, in uw eigen appartement, met alle benodigde zorg dag en nacht paraat. Wát er ook gebeurt. 
De sfeer van het karakteristieke landhuis, in de wijde omtrek bekend als ‘De Villa’, en de groene uitgestrektheid van de omgeving nodigen als vanzelf uit tot prettige invullingen. Bij Fleurâge is de aandacht voor een aantrekkelijke keuze aan dagelijkse activiteiten dan ook minstens even belangrijk – samen of individueel, binnen en buiten de Villa, voor bewoners zowel als dagcliënten uit deze omgeving. 
Ook om te herstellen van een operatie of omdat u als mantelzorger even op adem wilt komen ervaart u het luxueuze welbevinden zoals onze bewoners – maar dan op hotelbasis. Uw zorghotel-studio biedt u alle rust én gedegen vakmanschap, 24 uur per dag en zeven dagen in de week.


Hanson Bedrijfsmakelaars Sponsoren

Hanson Bedrijfsmakelaars

Hanson Bedrijfsmakelaars+ heeft het antwoord op al uw vraagstukken rond bedrijfshuisvesting. Erkende makelaars, taxateurs en bovenal adviseurs; met meer dan drie decennia ervaring en expertise. Zo heeft Hanson een uniek MKB netwerk opgebouwd om doeltreffend voor u aan de slag te gaan. Gaat uw vraag verder dan­(ver-)kopen of (ver-)huren van een bedrijfspand? Ook dan heeft u met Hanson een betrouwbare, creatieve en gedreven gespreks- en zakenpartner.


Hedin Automotive B.V. Sponsoren

Hedin Automotive B.V.

Koop of lease een Volvo Hedin Automotive Haarlem en verdien €1.000,- voor Rood-Wit!

 

Volvo is sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo steunt met name de talentontwikkeling van de KNHB en de nationale jeugdelftallen.

Hedin Automotive Haarlem is de Volvo dealer in onze regio en al jaren een trouwe sponsor van onze club. De samenwerking is uniek en erg aantrekkelijk, want naast het reguliere sponsorpakket zorgen Hedin Automotive en Volvo voor een extra clubbonus die kan oplopen tot vele duizenden euro’s voor Rood – Wit. Het principe is heel eenvoudig; koop of lease je als lid van Rood-Wit een nieuwe Volvo bij Hedin Automotive, dan ontvangen wij van Volvo maar liefst € 1.000,- per auto! 
Speciaal voor het 25 jarige jubileum is er dit jaar ook een clubbonus van € 500,- bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Wil je onze club extra steunen en overweeg je een andere auto? Ga dan zeker eens kijken bij 
Hedin Automotive aan de Leidsevaart 576 in Haarlem. Ze vertellen je graag alles over hun prachtige modellen en geven je meer informatie over de Volvo clubbonus.


Kol Tegels Sponsoren

Kol Tegels

Het Haarlemse familiebedrijf KOL tegels is al generaties dé tegel trendsetter in onze regio en inmiddels ook ver daarbuiten. Bij KOL tegels tref je een groot tegelassortiment in een ruime en gevarieerde showroom. Laat je ook inspireren, informeren en adviseren en vind samen met KOL tegels de perfecte tegel. 

KOL tegels, Stephensonstraat 31, 2014 KB Haarlem, 023- 510 10 00,  [email protected], www.koltegels.nl

Köster Sponsoren

Köster

Köster bestaat uit een veelzijdige mix van ervaren en jonge advocaten die ook duidelijke gezamenlijke noemers hebben, zoals betrokkenheid en inventiviteit. De sectoren waar wij ons op focussen zijn franchise, fashion, ICT & privacy en flexibele arbeidsrelaties. Omdat deze sectoren continu in beweging zijn, veranderen de regels en dus ook onze rol als advocaat. Daar zijn we ons van bewust. Om ‘het ideale kantoor van nu’ te blijven, zijn we veeleisend naar onszelf. We hebben keuzes gemaakt voor specifieke branches en sectoren, en investeren daarom gericht in kennis en expertise. Wat ons drijft is dat wij waarde willen toevoegen aan onze klant, elke keer een stapje verder. We willen samen met onze partners meebouwen aan hun ondernemerschap. En dat zeggen we niet alleen uit beleefdheid, maar omdat we zelf ook ondernemers zijn.

Krans Notarissen Sponsoren

Krans Notarissen

Krans Notarissen fungeert graag als uw navigatiesysteem op de (notarieel) juridische (snel) weg. Op alle kruispunten in uw leven kunnen wij u van dienst zijn. Bij voorkeur doen we dat in een vroeg stadium, zodat goed voorgesorteerd kan worden, ook met oog op (besparing van) belastingen. U kunt daarbij denken aan de juiste juridische structuur van uw onderneming, uw huwelijkse voorwaarden, uw testament, maar ook uw levenstestament. Dat laatste is vooral belangrijk indien u de regie in eigen hand wilt houden als u dat zelf niet meer kan of wil.

Maarten van Vliet Makerlaars Sponsoren

Maarten van Vliet Makerlaars

Op zoek naar een makelaar of taxateur? Maarten van Vliet maakt het verschil. Het verschil tussen een kat in de zak en een droomhuis. Of het verschil tussen een acceptabele prijs en de beste prijs. Van kinds af aan had hij al een gezonde fascinatie voor de waarde van zijn boomhut. Geen wonder dat hij vandaag de dag als makelaar altijd het onderste uit de kan haalt. Met een vracht aan professionele ervaring, expertise in het proces en doordrongen kennis van de huizenmarkt in Haarlem en omstreken, weet hij de aan- of verkoop van je huis met grote zorg succesvol te begeleiden. Altijd op een manier die aansluit bij hoe Maarten zelf is: persoonlijk, open, gedreven en duidelijk. Zo zorgt hij voor de boomhut van je dromen of de beste verkoop van je leven.

Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V. Sponsoren

Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V.

Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V. is een dynamisch bedrijf dat werkt vanuit Haarlem.

Wij staan voor onze klanten klaar met een totaal pakket voor in de tuin, naast het ontwerpen van een mooie omgeving om het huis, zorgen wij er ook voor dat u als klant geen zorgen heeft over de ontwikkeling van uw tuin.

Van het ontwerp uit kunnen wij alles verzorgen voor het grondwerk, de planten en bomen, bestratingen, schuren, maar ook andere bouwwerken en uiteindelijk de aankleding van de tuin met meubilair.

De aanleg van de tuin wordt door ons professionele team gedaan, ook na de aanleg kunnen wij nog veel voor u betekenen in de vorm van onderhoud.

Hierbij kunt u in overleg met ons een abonnement voor onderhoud afnemen die het beste bij u en uw tuin past.

Dus wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen, aankleden met de nieuwste meubels en accessoires, of wilt u een onderhoudsabonnement bij ons afnemen, neem dan snel contact met ons op.

Mooijekind Vleut Makelaars o.g. Sponsoren

Mooijekind Vleut Makelaars o.g.

Mooijekind Vleut
Zorgen dat u duurzaam gelukkig bent met uw huis. Dat doen we al meer dan 40 jaar, inmiddels met kantoren in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

5% voor de club. 5% voor KiKa.
 
Wij steunen KiKa. Omdat wij het belangrijk vinden dat steeds meer kinderen genezen van kanker.  
Van de fee voor het huis dat we voor jou als mede-clublid aankopen of verkopen, doneren we 5% aan onze club en 5% aan KiKa. Scoor je mee?

 Jij blij. Je club blij. Kika blij. Wij blij.

Nieuw Stadwijk Sponsoren

Nieuw Stadwijk

Nieuw Stadwijk verhuurt exclusieve kantoorruimtes in Haarlem e.o.

Nolita Pizzabar Sponsoren

Nolita Pizzabar

Nolita Pizzabar Overveen Opening Soon

Puur Makelaars Sponsoren

Puur Makelaars

Over Puur Makelaars.

Het aankopen en verkopen van een woning is een cruciaal moment in je leven. Ons doel is om de aankoop van je nieuwe thuis of de verkoop van je huidige woning dankzij onze professionele ervaring, vak- en mensenkennis, zo succesvol, efficiënt en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Hiervoor staat een team van zeer ervaren makelaars, taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers voor je klaar met vestigingen in Bloemendaal, Heemstede, Haarlem, Amsterdam en 't Gooi.

Rabobank Sponsoren

Rabobank

Rabobank Haarlem en Omstreken heeft Rood-Wit ondersteund bij het realiseren van ledverlichting. In 2018 werden alle lampen rondom de hockeyvelden van Rood-Wit vervangen door duurzame ledverlichting. Eenvoudiger te bedienen, zuiniger in stroomverbruik, goedkoper in onderhoud én prettiger voor de omgeving. Rabobank heeft een deel van de lampen gesponsord. ‘We vinden het belangrijk om op deze manier een wezenlijke bijdrage te leveren aan de verduurzaming van ons werkgebied’ licht accountmanager Daan Buddingh toe. Duurzaamheid is een van thema’s die de bank hoog op de agenda heeft.

Het deel van de investering dat na sponsoring en subsidie voor de hockeyclub overbleef, financierde de bank met een Rabo Groen Lening. Meer informatie over een Groen Lening vindt u op www.rabobank.nl/haarlem.

SPONSORVOUCHERS Sponsoren

SPONSORVOUCHERS

Klik op de knop bezoek de website om direct naar alle deals te gaan!Strumphler Makelaars Sponsoren

Strumphler Makelaars

Strumphler Makelaars bestaat 50 jaar!

Klanten komen bij ons terug, want onze sport is een extra stapje zetten waar u het niet verwacht.

Alle nieuwe klanten in 2019 trakteren wij op een ‘rondje golf’ op de Kennemer Golf & Countryclub.

 

Tanger Advocaten NV Sponsoren

Tanger Advocaten NV

Tanger Advocaten

Tanger Advocaten N.V. is met 25 advocaten één van de grootste advocatenkantoren in het arrondissement Noord-Holland.

Vanuit onze vestigingen in Haarlem, Velsen-Zuid, Heemskerk en Alkmaar helpen wij ondernemers, instellingen en particulieren.

Want dat is wat wij doen: Wij helpen. Wij helpen u met de oplossing van het probleem. Wij helpen u met het vastleggen van afspraken. En wij helpen met het vorderen van nakoming van afspraken of het voeren van verweer. Wij onderhandelen graag, maar procederen net zo lief.

Waarom kiezen voor Tanger Advocaten?

Tanger Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat juridische diensten verleent op nagenoeg alle rechtsgebieden.
Dat heeft als belangrijk voordeel dat wij onze cliënten kunnen helpen met alle voorkomende rechtsproblemen.
Problemen die meerdere rechtsgebieden omvatten kunnen zodoende onder één dak worden opgelost.
Figuurlijk dan, want met onze vier vestigingen zijn wij altijd vertrouwd bij u in de buurt.

Een ander belangrijk voordeel is dat onze advocaten breed zijn opgeleid.
De specialisatie begint pas na 3 tot 5 jaar algemene praktijk.
Dit betekent dat al onze specialisten ook kennis hebben van andere rechtsgebieden, zodat u niet voor elk wissewasje naar een andere advocaat hoeft te worden doorverwezen.

Maar de belangrijkste reden om voor Tanger Advocaten te kiezen is onze service.
Klantvriendelijkheid, snel en efficiënt handelen, zit in onze genen.

Van Assema Grafimedia Sponsoren

Van Assema Grafimedia

Van Assema Grafimedia

 

Dè kwaliteitsdrukkerij met alle grafische specialisme onder één dak.

Samen met u winnen wij de (wed)strijd om de aandacht van uw potentiele klant.

Hoe fijn is het om al uw uitingen naar buiten onder één dak te kunnen onderbrengen. Ons brede aanbod aan producten zal u verbazen!

Wat wij u kunnen bieden: 

·      Reclamedrukwerk o.a.: folders, flyers en posters in alle vormen en maten. 

·      Gelegenheidsdrukwerk: trouw-, rouw-, geboortekaarten 

·      Huisstijl o.a.: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen

·      Buitenreclame: vlaggen, spandoeken, banieren en reclameborden voor bijvoorbeeld langs sportvelden

·      Bedrukken van geschenkverpakkingen: wijnkisten, wijnflesetiketten, visitekaartdoosjes

·      Vervaardigen van presentatiemateriaal: displays, rollup banners en beurs- en presentatiewanden 

·      Promotiemateriaal o.a: paraplu’s, pennen, badges, maar ook golf- of hockeyballen

Naast het (be)drukken van materialen kunnen wij u ook van dienst zijn bij het ontwerpen van uw logo voor uw huisstijl welke wij ook voor u bewaken, zodat u in al uw uitingen gelijk naar buiten treedt.

Wij gaan recht op uw doel af! Wij winnen daardoor de (wed)strijd om de aandacht van uw potentiele klanten.

 

U scoort beter met van Assema Grafimedia!

 

Bel voor al uw vragen met Rob Gulinck: 06 34196595 of mail naar [email protected]

 


Van Lanschot Bankiers Sponsoren

Van Lanschot Bankiers

U wilt het meeste uit uw vermogen halen. Onze bankers dagen u daarom uit om een haarscherp beeld te krijgen van wat uw vermogen voor u kan doen. Wij schrijven als het ware uw biografie. Vermogensregie helpt u om een optimale balans tussen zakelijk- en privévermogen te creëren.