Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Keepers materialen

Keepers hebben natuurlijk een goede uitrusting nodig. De keepers krijgen een volledige keepersset in bruikleen van Rood Wit met uitzondering van elleboogbeschermers en een tok. De keeper (of het team) zal zelf elleboogbeschermers en een tok moeten regelen.

NB. Ook strafcornermaskers zijn in principe voor eigen aanschaf van het team.

Vanzelfsprekend zorgt elke keeper met het team met zorg voor het materiaal!

·       Keepers vanaf de D categorie krijgen een eigen locker om de keepertas en -materiaal op te kunnen bergen. De keepers voorzien deze locker zelf van een slot.

·      In geval van verlies of diefstal van de keepertas en/of materiaal is de keeper(vertegenwoordiger) aansprakelijk.

Dit betekent dat de keeper(vertegenwoordiger) de aanschafkosten vergoedt.

Diefstal of verlies dient de keeper(vertegenwoordiger) onmiddellijk te melden aan de Commissaris Materiaal.

 

Ter informatie: de tas met inhoud kost ongeveer € 1150.

( Helm €150, Bodyprotector €70, Keepersbroek €100, Keepershandschoenen €220 ,Legguards €296, Klompen €250 en Tas € 90 ).

 

·      Materiaal dat om welke reden dan ook niet in orde is (kapot, beschadigd, versleten) dient zo spoedig mogelijk aangeboden te worden voor reparatie of eventuele vervanging aan de Commissaris Materiaal.

 

·       Bij het achterlaten van een onderdeel uit de keepertas na een keeperstraining (gevonden door de keeperstrainers) heeft Rood-Wit het recht om het team/keeper een bedrag van €5  in rekening te brengen, als dit via de materiaal commissaris/ keeperstrainer retour komt. Dit geldt ook voor in de locker ruimte losliggende keepertassen en -eigendommen

 

De uitgifte van materiaal wordt verzorgd door Jan Willem de Vreeze en Juliette Eggink

Inloopuur Materiaal

Vanaf heden zal Jan Willem de Vreeze elke woensdag van 16.30-18.00uur op de club aanwezig zijn voor vragen, kleine reparaties en wellicht vervanging van het materiaal. Tel: 06 23855964