Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Trimhockey

Trimhockey bij Rood-Wit bestaat al meer dan 10 jaar. 

Op maandag- en donderdagavond is er een enthousiaste groep trimhockeyers, waar veel ouders van de jeugd aan meedoen. De gemengde groep van mannen en vrouwen doen regelmatig mee aan trimtoermooien en spelen regelmatig een wedstrijdje in de regio. 

Op woensdagochtend is er een enthousiaste groep vrouwen die aan trimhockey doen. Ideaal voor als je schoolgaande kinderen hebt. Je brengt ze naar school en gaat daarna meteen het veld op. Twee keer per jaar is er een trimtoernooi tegen de woensdag trim dames van HBS, Bloemendaal en Alliance. 

Dat trimhockey populair aan het worden is, zien wij aan het aantal mensen, dat graag lid willen worden van deze gezellige groep.


Voor wie

  • Trimhockey is een interessante vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. 
  • Met name bestemd voor volwassenen vanaf 30 jaar die vaak al één of meerdere gezinsleden hebben die actief zijn in de sport. 
  • Mensen die het leuk vinden om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. 
  • Daarnaast is het goed voor de conditie en prettig om actief bezig te zijn in teamverband.