Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Sponsoracties voor leden

We hebben super mooie deals voor onze leden. Deze vind je onder de knop sponsorvouchers. Dit zijn vouchers die je kan inzetten bij aankoop van producten en/of diensten van onze sponsoren en waar een speciale deal op zit exclusief voor leden van Rood Wit. Mooi toch! Check je deals. 

Daarnaast hebben een aantal sponsoren ook mooie deals die bijdragen aan de clubkas van Rood Wit, zie onder. Hoe gaaf is dat? 
1. Betalen bij Rood Wit aan de bar met je Payconiq app is direct kassa voor de club. Dde Payconiq app is ook super handig voor het beheren van de bierpot of als "tikki" betaalmiddel. Je kan er tegenwoordig ook bij winkels etc. mee betalen. Dus download de app en steun de club. Dank U!
2. Je huis aan - of verkopen via Mooijekind Vleut Makelaars? Dat kan en dan gaat er 150 euro naar KIKA en 150 euro naar Rood Wit. DankU!
3. Sportspullen nodig? Ga naar Twinsport in Haarlem. Rood Wit leden krijgen daar alijd 15% korting op hun aankopen en bovendien gaat van elke besteding 2,5% naar de Clubkas. Zorg dan wel dat je je aanmeld voor de Vip-App, klik hier voor de activatie. De gevraagde koppelcode is: roodwit. Dank U!
4. Volvo rijders opgelet! Koop of lease je binnenkort een nieuwe of tweedehands Volvo bij Volvo Stern in Haarlem, dan krijgen we van Volvo Nederland max. 1.000 euro. (dit gaat niet ten koste van je eigen deal die je met Volvo Stern Haarlem maakt). Dank U! 

Dus steun de club en jezelf! 

Kan je het niet goed lezen, klik op deze link voor de PDF versie.