Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Sponsoracties voor leden


WE KRIJGEN ALS CLUB € 1.000 PER NIEUWE VOLVO die vanaf 1 september 2015 op kenteken is gezet.
                  
 

Beste (ouder van een) Rood-Wit clublid,

Hoewel de keuze voor een auto natuurlijk helemaal uw eigen zaak is, wil ik toch nog een keer een lans breken voor de Clubbonusactie van Volvo. Het clublid (of de ouders van een jeugdlid!) dat een nieuwe Volvo koopt of least via onze eigen Volvo ‘clubdealer’ Svala beloont daarmee onze club met liefst € 1.000 netto in de clubkas.Die bonus komt van de importeur Volvo Cars Nederland B.V. en gaat dus niet ten koste van uw inruil of onderhandeling bij de dealer!

De actie loopt voor Rood-Wit exclusief bij onze clubdealer Svala auto, want zij hebben al jaren een herkenbare band met onze club. Onnodig te zeggen dat we als club erg gebaat zijn bij het welslagen van deze actie.

Als ik in het weekend rondkijk welke auto’s er zoal bij onze vereniging worden geparkeerd, dan is Volvo altijd opmerkelijk goed vertegenwoordigd. Dus je zou zeggen, die Clubbonusactie moet wel een succes worden!

Dus, bent u Volvo rijder en rijdt u in een nieuwe Volvo (na 1 september 2015) van Svala auto of bent u voornemens om binnenkort een Volvo te kopen of te leasen bij Svala, mail ons dan op:[email protected]

 


Intersport DUO heeft een ruim opgezette hockeyafdeling waar alle topmerken in het assortiment zijn vertegenwoordigd. Als lid van Rood-Wit ontvangt u het gehele jaar door 15% korting* op hockeysticks en 10% korting* op hockeyschoenen. *niet in combinatie met andere aanbiedingen.