Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Sponsorpagina

Svala Auto B.V. Sponsoren

Svala Auto B.V.

Koop of lease een Volvo bij Svala Auto Haarlem en verdien €1.000,- voor Rood-Wit!

 

Volvo is sinds 1994 fan van de Nederlandse hockeysport en partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo steunt met name de talentontwikkeling van de KNHB en de nationale jeugdelftallen.

Svala Auto Haarlem is de Volvo dealer in onze regio en al jaren een trouwe sponsor van onze club. De samenwerking is uniek en erg aantrekkelijk, want naast het reguliere sponsorpakket zorgen Svala Auto en Volvo voor een extra clubbonus die kan oplopen tot vele duizenden euro’s voor Rood – Wit. Het principe is heel eenvoudig; koop of lease je als lid van Rood-Wit een nieuwe Volvo bij Svala Auto, dan ontvangen wij van Volvo maar liefst € 1.000,- per auto! 
Speciaal voor het 25 jarige jubileum is er dit jaar ook een clubbonus van € 500,- bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Wil je onze club extra steunen en overweeg je een andere auto? Ga dan zeker eens kijken bij Svala Auto aan de Leidsevaart 576 in Haarlem. Ze vertellen je graag alles over hun prachtige modellen en geven je meer informatie over de Volvo clubbonus.