Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Sponsorpagina

Das Import Hoofdsponsoren

Das Import

Das Import is een betrouwbare, professionele organisatie met goede referenties en meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van auto import uit Duitsland. Wij begeleiden het importeren van uw volgende Duitse auto van A tot Z.

 

De kracht van onze onafhankelijke dienstverlening ligt in onze jarenlange ervaring. Wij importeren jaarlijks meer dan 1.500 auto's en kennen daardoor het proces in al haar facetten en weten waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen. De meeste particulieren betalen te veel rest-BPM bij het invoeren van een auto. Door slim gebruik te maken van ondoorzichtige, continu aan verandering onderhevige regelgeving en per geval verschillende toegestane manieren om BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u meestal fors besparen op de af te dragen BPM bij het importeren van een auto. Ons auto import consult verdient zich hierdoor negen van de tien keer terug.

 

Het aanschaffen van een auto in Duitsland en deze importeren naar Nederland is een bewerkelijk proces waar veel zaken mis kunnen gaan. Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden denken wij toegevoegde waarde te kunnen bieden. Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw importauto op Nederlands kenteken. Wij zorgen ervoor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen.

 

Op de website van Das Import vindt u een handige zoekmodule met meer dan 250.000 importauto’s van uitsluitend merkdealers waarbij alle prijzen incl. BPM en importkosten worden weergegeven.