Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

huldiging zaalkampioenen

17-3

Zondag 18 maart 2018; huldiging van de zaalkampioenen om 14:00 uur. Be there! 


Dit jaar was kampioen worden in de zaal extra moeilijk omdat er veel afgelastingen waren. Er zijn dan ook helaas veel onvolledige competities geweest en een aantal RW teams is net niet kampioen geworden. We hebben echter ook drie meiden teams die wél kampioen zijn geworden. Dat zijn M8E5, MD12 en MB7. Fantastisch gedaan meiden! MD12 is zelfs eerste geworden met twee wedstrijden minder gespeeld dan andere teams in de poule. Een extra vermelding waard! 


We hebben dus dit jaar in verhouding erg veel teams die tweede zijn geworden. Van de veertien tweede plaatsen zijn er drie teams  (MD1, JD1, JB1) die  meededen aan de District Kampioenschappen en daar derde geworden zijn. Dat voelt ook een beetje als kampioen worden! Ook het vermelden waard zijn de meiden van  M8E1. Zij werden tweede met precies even veel gewonnen wedstrijden (11) en één gelijkspel als de nummer 1. Het enige verschil was het doelsaldo in voordeel van Pinoké. Een mooie tweede plek meiden! 
 

Zondag huldigen we dus M8E5, MD12 en MB7. Dé zaalkampioenen van Rood-Wit 2017-2018. Wil je deze kampioenen toe juichen? Kom dan om 14:00 uur naar Rood-Wit. Een extra reden om te komen naast het feit dat het Super Sunday is omdat zowel Dames 1 als Heren 1 thuis spelen en er leuke extra’s te doen zijn op Rood-Wit. 

Tot zondag! 
Zaalhockey