Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Maartje Paumen en Ginella Zerbo op Rood-Wit!

10-4 Train met oud-international Maartje Paumen en Hoofdklasse-spelers Ginella Zerbo & Daan Dekker!
Het is alweer bijna meivakantie. Tijdens het SportWays dagkamp van 29 april t/m 1 mei 2019 op A.M.H.C. Rood-Wit kun jij op het veld staan met (oud) Hoofdklasse-spelers Maartje Paumen, Ginella Zerbo & Daan Dekker! Dat wordt te gek!

Maartje is één van de grootste Nederlandse hockeysters ooit. Ze is tweevoudig wereldkampioen, heeft 235 interlands en 195 goals op haar naam staan, won goud én was topscorer op de Olympische Spelen en werd daarbovenop twee keer benoemd als "FIH Best Player of the World". Haar wapen? De sleeppush.

Ginella is spits voor SCHC Dames 1, speelt voor het Nederlands Elftal en is topscorer van de Hoofdklasse! Deze aanvalster weet dus vaak het goal te vinden en komt graag met jullie trainen hoe dat haar keer op keer lukt. De afgelopen Champions Trophy sloot ze af met een gouden plak!

Daan speelt elke zondag voor Almere Heren 1, zit in Jong Oranje en het Nederlands zaalteam. Deze verdediger is gespecialiseerd in 1 tegen 1 en staat te trappelen om met jullie het veld op te gaan.

Je kunt dit dreamteam alles vragen en jullie zullen van hen de fijne kneepjes van hockey aangeleerd krijgen. En vooral: samen trainen! Wil je met Maartje, Ginella én Daan op het veld staan? Meld je snel aan!

Meer informatie en inschrijven:
https://nl.sportways.com/nl/locations/rood-wit?utm_source=club&utm_medium=Rood-Wit&utm_campaign=Q1_19

Kom je met 6 of meer teamgenootjes minimaal 3 dagen naar dit kamp? Stuur SportWays – voordat jullie je hebben aangemeld – alle namen en de locatie van het kamp naar [email protected] en ontvang 15% korting per persoon.

Kom trainen met Maartje Paumen, Ginella Zerbo & Daan Dekker Jeugd

Bijlage