Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Nieuwe IM-(thuis)tenue hangt vanaf 10 augustus bij Twinsport in de Cruquius

9-8

Beste (ouders van) leden van Rood-Wit,

Zoals bekend gemaakt in de mail van het bestuur op 11 juni jl. gaat het nieuwe tenue vanaf het komende seizoen geproduceerd en geleverd worden door onze nieuwe kledingsponsor The Indian Maharadja (IM). Rood-Wit hecht er veel waarde aan dat we als Club het nieuwe IM-tenue op een brede manier gaan uitdragen. Het huidige Dita-tenue zal derhalve omgeruild moeten worden voor het nieuwe IM-tenue. 

Dankzij de samenwerking met Intersport Twinsport (Twinsport), de huidige shirt-sponsoren Markel, DRS, Bluewonder en Newstar en de nieuwe sponsoren voor de rokjes en broekjes: Derma2care en Koffiemax, hebben we kunnen regelen dat alle 1600 leden van Rood-Wit die in het bezit zijn van een Dita-(thuis)shirt en broek/rok kosteloos een nieuw IM-(thuis)shirt en broek/rok kunnen krijgen. De sokken moet iedereen echter zelf betalen. 

Vanaf aanstaande zaterdag 10 augustus kan de grote TENUE OMRUILACTIE van start gaan. Vanaf dat moment hangt het nieuwe IM-(thuis)tenue in het filiaal van Intersport Twinsport Megastore, Cruquiusplein 12 te Cruquius. Om de omruilactie van het tenue gecontroleerd te kunnen laten verlopen, liggen er bij Twinsport ledenlijsten gesorteerd op team waarop Twinsport zal aankruisen of jij en/of je kind het oude tenue hebben ingeleverd en het nieuwe tenue hebben opgehaald. Zorg dus dat je weet in welk team jij en/of je kind in het seizoen 2019-2020 speelt. In het weekend van 24/25 augustus heeft Twinsport in de Cruquius het "Rood-Wit weekend” gepland. Er zal dan grootst uitgepakt worden. Nadere informatie hierover volgt zo snel mogelijk. 

Hieronder nog even voor de volledigheid de spelregels die voor het omruilen gehanteerd worden: 
 • Je levert je oude Dita-(thuis)shirt en Dita-broek/rok in bij het filiaal van Twinsport in de Cruquius. Uitzondering hierop zijn de leden met een Dita-voucher. Zij leveren hun voucher in bij Twinsport; 
 • Je ontvangt daarvoor gratis een nieuw IM-(thuis)shirt en IM-broek/rok, desgewenst in een grotere maat;
 • Voor de sokken moet wel € 13,50 (=incl. 10% RW-korting) direct in de winkel betaald worden.
Géén recht op een gratis IM-(thuis)shirt en IM-broek/rok hebben:
 • Nieuwe leden seizoen 2019-2020;
 • De leden die seizoen 2018-2019 geen Dita-tenue hebben aangeschaft;
 • Leden die hun oude Stag-(thuis)shirt of broek/rok of hun oude Hockey Republic-(thuis)shirt of broek/rok willen omruilen.
Let op: 
 • Wanneer het oude Dita-tenue niet ingeleverd wordt, krijg je ook niet het nieuwe IM-tenue;
 • Het uitshirt van IM zal eind augustus in het filiaal van Twinsport in de Cruquius hangen;
 • Het uitshirt van Dita kan NIET omgeruild worden voor het uitshirt van IM;
 • Twinsport geeft aan leden van Rood-Wit standaard 10% korting op de Rood-Wit clubcollectie.
Vaste keepers:
 • Anders dan het afgelopen jaar krijgen de vaste keepers van Rood-Wit een keepersshirt van de club. Deze worden eind augustus geleverd en kunnen jullie op een nog nader te bepalen tijdstip op de club ophalen. Bericht hierover volgt zo snel mogelijk.
Twinsport en Rood-Wit zorgen ervoor dat de Dita-kleding naar een goed doel gaat.  

In het filiaal van Twinsport in de Cruquius hangen ook de nieuwe IM-trainingspakken. Als team allemaal in hetzelfde trainingspak ziet er natuurlijk heel goed uit. Het liefst willen we dat iedereen net als Dames 1 en Heren 1 in het officiële Rood-Wit trainingspak van Indian Maharadja gaat lopen. Daar heeft de club niet direct iets aan, maar de sponsoren Indian Maharadja en Twinsport zeker wel. Dit is ook het enige pak waar het officiële logo van de club op gebruikt mag worden. Twinsport draagt een formidabel bedrag bij aan de jaarlijkse begroting van de club. Hier profiteren wij allemaal van. Bestel je ergens op internet je spullen, dan benadeel je de belangen van de club. Dan is het gewoon niet meer mogelijk om goede sponsordeals met winkels te maken. Dat kost de club veel meer dan het voordeel dat je voor je team behaalt. De trainingspakken kunnen net als voorheen gesponsord worden. Nieuw in het beleid is dat hiervoor geen afdracht aan de sponsorcommissie gegeven hoeft te worden.

Als je toch naar het filiaal van Twinsport in de Cruquius gaat om je nieuwe sokken aan te schaffen, denk dan ook aan eventuele nieuwe schoenen, bitje, stick, handschoentjes en scheenbeschermers. 

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Het bestuur van A.M.H.C. Rood-Wit.

Bestuur