Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Presentatie Jongste Jeugd Spelbegeleider (ma 23 september)

9-9

Beste ouders van de Jongste Jeugd (8E, 6E,  F en Tum),

 

Graag nodigen wij graag ALLE ouders en coaches van de 8E, 6E, F en Tum uit voor de presentatie "Jongste Jeugd Spelbegeleider”. De presentatie is op maandag 23 september  om 19.30 uur op Rood-Wit en zal gegeven worden door onze CS+ scheidsrechter Vincent Sark, tevens jarenlang coach van de MJJ-teams. 

 

Het gaat er bij de Jongste Jeugd vooral om dat de kinderen leren wat de spelregels zijn en op een positieve manier uitleg krijgen in spelsituaties. Ouders van Jongste Jeugdleden zijn bij uitstek geschikt om dit op een goede, positieve wijze te doen. Met de presentatie "Jongste Jeugd Spelbegeleider” willen we alle ouders ondersteunen en inzicht geven in wat van ze verwacht wordt als Spelbegeleider Jongste Jeugd. Om Spelbegeleider te worden hoef je niet zelf te hockeyen en hoef je ook geen scheidsrechtersexamen af te leggen. Als Spelbegeleider ben je gewoon op een hele leuke manier betrokken bij het spel en het team van je kind. En voor ouders die nu al beginnen met fluiten bij de Jongste Jeugd is het straks minder spannend om een elftal op het grote veld te fluiten. Want vergeet niet dat vanaf de D-categorie het bij elk elftal verplicht is dat er minimaal één ouder scheidsrechter is bij de wedstrijd. Voorkom dat het elke keer dezelfde ouder is die moet fluiten en kom naar de presentatie "Jongste Jeugd Spelbegeleider” op maandag 23 september om 19.30 uur in het clubhuis.

 

Graag voor 18 september aanmelden bij Liske Visscher ([email protected]), zodat de zaalcapaciteit goed afgestemd kan worden.

 

Als er nog vragen zijn, kan je contact opnemen met één van ons.

 

Tot 23 september!

 

Met sportieve groet,

 

Liske Visscher 

Arbitrage Commissie

06-26706786

 

en 

 

Marijn Vredendaal
Bestuurslid EFTum 
A.M.H.C. Rood-Wit

E: [email protected]

Jeugd