Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Overzicht vrijwillgers die we zoeken..

31-1

Hieronder staat een overzicht van de rollen die we hopen op korte termijn in te kunnen vullen met jullie hulp!

 

Van alle rollen hebben we uitgebreide taakomschrijvingen en sommige rollen hebben we opgeknipt zodat ze met meerdere personen gedaan kunnen worden en de tijdsbesteding laag blijft. Ook staan niet alle rollen hieronder beschreven. Wil je iets doen, meld je dan direct! 

Laat je interesse even weten bij Annelies Hermus. We zullen dan snel contact met je opnemen.

 

1.Sponsorcommissie: Een belangrijke inkomstenbron van Rood-Wit zijn sponsorgelden. We zoeken enthousiaste leden die onze sponsorcommissie willen versterken (tijdsindicatie 30 minuten per week)

2.Zaalhockey-commissie:Het plannen van zalen voor trainingen en maken van schema’s is een zeer belangrijke taak die de zaalhockey commissie op zich heeft genomen. We zoeken leden die dit team willen versterken omdat er twee leden gaan vertrekken na dit seizoen.

 

3.Commissaris Digitaal wedstrijdformulier (DWF) jeugd: controleren of alle wedstrijden correct zijn doorgevoerd (tijdsindicatie 30-45 minuten per week)

 

4.Commissaris Digitaal wedstrijdformulier senioren: controleren of alle wedstrijden correct zijn doorgevoerd (tijdsindicatie 30-45 minuten per week)

 

5.Wedstrijdsecretariaat jongste jeugd: Inplannen van alle jongste jeugd thuis wedstrijden op de zaterdagen (60+ minuten per week)

 

6.Wedstrijdsecretariaat jeugd. Inplannen van alle jeugd (ABCD) thuis wedstrijden op de zaterdagen (60+ minuten per week)

 

7.Extra ondersteuning Ledensecretariaat:Verwerken van alle inschrijvingen, uitschrijvingen en mutaties op het ledenbestand (15 minuten per week, meer drukte bij einde seizoen en start)

 

8.Commissaris Arbitrage: Coördineren van alle scheidsrechters gerelateerde activiteiten (incl CS+) en uitvoering van het arbitragebeleid. (30 minuten per week)

9.Commissaris senioren Dames: Zorgen voor afstemming met en tussen de senioren teams en de doorstroming vanuit de jeugd (gemiddeld 15 minuten per week)

10. Commissaris senioren Heren: Zorgen voor afstemming met en tussen de senioren teams en de doorstroming vanuit de jeugd (gemiddeld 15 minuten per week)

11. Commissaris Trimhockey: Zorgen voor afstemming met en tussen de trim teams en aanspreekpunt naar bestuurslid senioren (15 minuten per week).

12. Commissieleden communicatie: leden die het leuk vinden om onze website bij te houden, te vernieuwen en communicatie tussen en met de leden te verbeteren. (30 minuten per week)

13. Sfeer en gezelligheidscommissie Zondagen: Leden die een plan maken om de zondagen op Rood-Wit van extra sfeer te voorzien. (30 minuten per week)

14. Kluscommissie: Uitvoeren van herstel en onderhoudswerk op en rond ons clubhuis. Dit onder bezielende leiding van onze Manager Accommodatie. (2 keer per jaar een paar uur).

 

15. Barcommissielid: indelen ouders voor de bardiensten. Indelen van alle ouders voor de bardiensten voor zowel de zaterdagen als de zondagochtenden (gedurende de training van de tum-tum).
(tijdsindicatie 30 minuten per week)

 

Algemeen