Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

Contributiebetaling seizoen 20/21 in 4 termijnen via Club Collect

7-6

Beste leden en ouders van jeugdleden,

 

Zoals eerder aangekondigd in de update vanuit het Bestuur op 19 april jl zal dit jaar de contributie eerder geïnd worden. Het boekjaar van Rood Wit loopt van 1 juni tot en mei 31 mei en derhalve is formeel het nieuwe jaar gestart voor de club. In het verleden startten we altijd met innen in september waarbij meestal in twee of drie termijnen betaald kon worden. Om dit jaar de zomer goed door te komen, willen we de contributie in seizoen 20/21 in vier termijnen laten betalen en eerder gaan innen.

 

Het eerste betaalmoment komt deze week (formele start van het nieuwe seizoen). Hiermee trekken we enerzijds een deel van onze inkomsten drie maanden naar voren waardoor we goed het nieuwe seizoen kunnen starten en anderzijds zijn we zo in staat om vier betaaltermijnen aan te bieden aan leden om de contributiebetalingen tussen juni en december meer te spreiden.

De meeste teamindelingen van de andere teams zijn gereed, mede mogelijk gemaakt door de inspanningen van vele vrijwilligers, trainers en co├Ârdinatoren de afgelopen weken sinds 1 mei jl. De selecties voor de ABCD12 teams zijn nog bezig. Dit betekent dat de topbijdrage later in het seizoen wordt gefactureerd als ook deze indelingen definitief zijn. De zaalhockey bijdrage zal eind 2020 worden gefactureerd wanneer die indelingen ook definitief zijn.

 

Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn gegaan, dan graag per ommegaande contact op te nemen via het volgende mail adres: [email protected] zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Voor nu hartelijk bedankt voor de medewerking en veel hockey plezier toegewenst in het komende seizoen, hopelijk zonder onderbrekingen.

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur,
Jan Bart van Roon
Penningmeester AMHC Rood Wit

Bestuur