Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

In memoriam Joost Mulder (1991-2020)

7-6

Zijn hele jeugd heeft Joost op Rood-Wit gehockeyd. Op zijn zesde gestart in de F-jes tot en met zijn eerste senioren jaren in Jong Heren 1.

De eerste jaren in de talententeams, maar rond zijn 14e kreeg Joost ook steeds meer interesse in de geneugten van het ‘breedte-hockey’. Veel ‘meters maken’ was niet aan Joost besteed. Liever dolde hij de keeper of stond hij laatste man en bediende hij de spitsen met zijn fameuze verre scoops.

Joost gaf trainingen, was coach van diverse jeugdteams en zat twee jaar in het jeugdbestuur. De eerste door het jeugdbestuur georganiseerde AB-schuimparty in het nieuwe clubhuis zullen we niet snel vergeten. In plaats van een halve meter schuim, stond het schuim tot aan het dak; Joost dacht dat ie misschien iets niet helemaal goed had gedaan met het mengsel......

Na zijn Rood-Wit tijd is Joost gaan hockeyen in Leiden en in Amsterdam. De dag voor zijn overlijden liep hij nog heerlijk enthousiast rond in zijn geliefde Rood-Wit shirt. 

Wij leven intens mee met Hans, Marie Yvonne, Michiel en Maartje en wensen ze heel veel kracht toe met het verwerken van dit onbeschrijfelijke verlies.

Bestuur