Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Het bestuur van Rood-Wit is op zoek naar een nieuw bestuurslid Jongste Jeugd

3-10

Het bestuur van Rood-Wit is op zoek naar een nieuw bestuurslid Jongste Jeugd.

Ben je sportief, heb je organisatietalent en houd je van het sport- en hockeyplezier van jonge kinderen? Informeer naar de vrijwilligersfunctie van Bestuurslid Jongste Jeugd Rood-Wit!

Je bent het gezicht van de Jongste Jeugd van Rood-Wit, affiniteit met de doelgroep, en hun ouders is daarom wenselijk. Daarnaast ben je in teamverband en samen met andere bestuursleden verantwoordelijk voor de familievereniging Rood-Wit. Lijkt je dit wat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Ingeborg Hesselink bij interesse of voor verdere informatie op: [email protected]

Omschrijving werkzaamheden:

Je bent met de andere bestuursleden mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vereniging. Daarnaast ben je in deze rol verantwoordelijk voor alle teams van de Tum t/m de "Onder 10” (O10 of voorheen 8E). De werkzaamheden:

Je neemt deel aan de twee-wekelijkse bestuursvergaderingen.

Je bent, in samenwerking met de secretaris en het ledensecretariaat, verantwoordelijk voor de aanname en plaatsing van nieuwe leden binnen de Jongste Jeugd.

Je coördineert wekelijkse het reilen en zeilen van de Jongste Jeugd met de hoofdtrainers van de Jongste Jeugd, jongens en meisjes lijn - en hebt direct contact met de Coördinator Jongste Jeugd (dat is een van deze twee hoofdtrainers).

Je bent samen met de Coördinator Jongste Jeugd verantwoordelijk voor de teamindelingen van de Jongste Jeugd en plaatsing van nieuwe leden gedurende het seizoen.

Je bent verantwoordelijk voor de aanstelling van coaches van alleJongste Jeugdteams en het koppelen van coaches aan de Categorieleiding en Coördinator Jongste Jeugd.

Je werft ieder jaar vrijwilligers voor de Categorieleiding en stuurt deze aan: een groep vrijwilligers met wie je de communicatie en organisatie met de coaches coördineert - binnen iedere Categorie (Tum/ JO8/ MO8/ JO9/ MO9/ JO10/ MO10).

Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de Technische Commissie en koppelt deze commissie aan coaches en hoofdtrainers.

Je presenteert de club op informatieavonden voor nieuwe leden en Tum/ Jongste Jeugd-ouders; hier draag je de visie van Rood-Wit uit en licht je de jeugdopleiding toe.

Je coördineert oefenwedstrijden en andere zaken rondom competitie met het wedstrijdsecretariaat.

Je initieert en coördineert Jongste Jeugd activiteiten met de Hospitality Manager en de Barcommissie, waaronder: Pietendisco, Lentefeest, Slotmiddag-met aanmelding coaches, Sponsorlopen etc.

Neem voor verdere informatie contact op met Ingeborg Hesselink op [email protected].

Bestuur