Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

  

Hulptrainers jongste jeugd gezocht!

28-8

Beste Rood-Witters,

Het seizoen gaat bijna weer van start! Dat betekent dat ook de jongste jeugd weer gaat beginnen! Voor de trainingen van de jongste jeugd zijn we op zoek naar enthousiaste jeugdleden die het leuk vinden om lekker op het veld te staan en training te geven. Uiteraard word je tijdens de trainingen geholpen door een ervaren coördinator. Het is een leuke manier om wat extra uurtjes op de club door te brengen en ondertussen ook nog wat bij te verdienen.

Vul het formulier snel in en dan zien we elkaar hopelijk snel weer op het veld!

De link naar het formulier: https://forms.gle/owDK3Tq9sakYGjw5A

Hieronder volgen nog enkele antwoorden op veelgestelde vragen:

Hoe oud moet je zijn om training te mogen geven?

Je kan je aanmelden om training te geven vanaf de O14-categorie. Zit je in de O12-categorie en wil je toch heel graag training geven? Trainers die in de 012-categorie spelen kunnen eventueel worden ingedeeld bij de trainingen van de TUM op woensdagmiddag. Hier zijn slechts een paar plekjes voor, dus hier moet je wat geluk bij hebben.

Hoeveel verdien ik als ik training zou geven bij de jongste jeugd?

De vergoeding die je krijgt om training te geven verschilt per categorie waarin je zelf speelt. 
 Speel je in de O14-categorie, dan krijg je 6 euro per uur om training te geven. Een 016 speler/speelster verdient €6,50 en een O18-speler/speelster krijgt 7 euro per uur. Als je een ervaren trainer bent met een grote toegevoegde waarde kunnen er eventueel andere afspraken gemaakt worden.

Hoe ontvang ik de betaling als ik training geef?

Als je bent ingedeeld om training te geven vul je een vrijwilligersovereenkomst in die je toegestuurd krijgt. Hierop vermeld je het rekeningnummer waarop het door jou verdiende geld gestort wordt. De gewerkte uren worden aan het eind van de maand doorgegeven en vervolgens uitgekeerd. Heb je vorig jaar ook al training gegeven en heb je al een vrijwilligersovereenkomst ingevuld? Het is weer een nieuw seizoen, dus dit moet dan weer opnieuw gebeuren.

Wanneer weet ik of ik training mag komen geven?

Deze week ontvang je via Whatsapp een bericht als je bent ingedeeld om training te geven. Heb je het formulier wel ingevuld maar zitten de momenten waarop jij kan al vol? Dan ontvang je een mailtje, wie weet is er dan wel een plekje in de tweede seizoenshelft.

Tot snel op Rood-Wit!

Coördinatie Jongste Jeugd
Rick Vernooy & Marnix Peeters

Jeugd