Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond

 

Aanmelden senioren

Senioren kunnen zich aanmelden door het digitale formulier onder aan deze pagina in te vullen.


Aanmelden jeugdleden

Nieuwe jeugdleden kunnen voor het volgende seizoen, dat is seizoen 2019-2020, worden aangemeld tussen 1 maart 2019 - 30 april 2019.

Aanmeldingen vanaf 1 mei 2018 zullen niet meer worden behandeld. Om uw kind aan te melden verzoeken wij u vriendelijk het digitale inschrijfformulier onder aan deze pagina in te vullen.

Let op! Bij correcte aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging, uw inschrijving zal dan in behandeling worden genomen.   


Criteria aanname jeugdleden

Voor aanname van jeugdleden hanteren we onderstaande criteria:

Kinderen met broertje/zusjes en/of ouders die bij Rood-Wit spelen krijgen voorrang. Trimhockeyers vallen niet onder de groep spelende leden.

De overige criteria spelen in willekeurige volgorde een rol bij de aanname:

    • Postcode van uw woonadres.
    • Het eventuele hockeyverleden van het kind. Wanneer een kind hockeyervaring heeft, is het makkelijker in een team te plaatsen.
    • Het Rood-Wit verleden. Wij willen graag weten of u voorheen al lid bent geweest van onze hockeyclub.
    • De bereidheid tot vrijwilligerswerk binnen onze vereniging, naast de verplichte taken als rijden, bardienst en wedstrijden fluiten.
    • Al meerdere jaren op de wachtlijst staan.


Conform de statuten en het huishoudelijk reglement beslist het bestuur over toelating van nieuwe leden.

Kinderen uit de A/B/C categorie kunnen uitgenodigd worden om deel te nemen aan de selectietrainingen. Dit biedt geen garantie op aanname.

U kunt uw kind inschrijven wanneer het in het nieuwe seizoen, vóór 1 oktober, 6 jaar (dus geboren is op of vóór 30 september 2013) zal zijn. Jongere kinderen worden niet aangenomen. Eind mei ontvangen alle ouders bericht of hun zoon/ dochter al dan niet aangenomen is. Indien uw kind niet geplaatst wordt maar toch nog lid wil worden in het volgende seizoen, wordt u verzocht de inschrijving voor dat seizoen opnieuw te doen.

Rood-Wit behoudt zich het recht om de aannamecriteria aan te passen indien dit voor de club noodzakelijk is. Dit zal dan in de loop van het seizoen worden aangepast op de site.

 


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
 
De contributie wordt in samenwerking met ClubCollect in 2 termijnen geïnd. Indien leden geen machtiging tot automatische incasso willen afgeven, zal bij aanvang van het seizoen de factuur voor het gehele bedrag inclusief de administratieve toeslag worden verstuurd en betaalbaar zijn. Contributie voor zaalhockey wordt op een apart moment geïnd, ook dit geschiedt in samenwerking met ClubCollect.

 
   
 
   
 
   
 
Voor junioren
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Voor senioren
   
   
   
   
   
   
Arbitrage junioren
 
Competitiewedstrijden van de jeugd tot en met de C-categorie (14 jaar) worden door één ouder en één A-/ B-jeugdlid gefloten. Om voldoende scheidsrechters te hebben om de wedstrijden van uw kind te laten fluiten is het noodzakelijk dat één van beide ouders van de jeugdleden een scheidsrechterskaart heeft of gaat halen. Hockeyervaring voor het halen van deze kaart is niet vereist.

 
Voor junioren: 2e jaars C (geboortejaar 2004) en ouder
   
   
Voor junioren: 1e jaars C (geboortejaar 2005) en jonger
   
   
   
   
Arbitrage senioren
 
Nieuwe leden die geen kaart hebben zijn door toetreding tot het lidmaatschap verplicht zo spoedig mogelijk hun kaart te behalen.

 
   
   
   
In geval van inschrijven voor het scheidsrechtersexamen graag de volgende gegevens invullen
   
   
   
  (datum: dd-mm-yyyy)