Wedstrijdschema
Pauzeer achtergrond Activeer achtergrond
                                                                                                                        

Sponsorpagina

Schaap & Citroen Hoofdsponsoren

Schaap & Citroen

Schaap en Citroen is een gerenommeerde Nederlandse juwelier met een rijke geschiedenis, opgericht in 1888. 

Vandaag de dag heeft Schaap en Citroen juweliershuizen verspreid over Nederland in de volgende steden: Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Utrecht.

Voor de Nederlandse markt is Schaap en Citroen exclusief retailer van de horlogemerken Hublot, Roger Dubuis en Zenith.  

Het merkenportfolio bestaat uit grote internationale namen zoals: Patek Philippe, A. Lange & Söhne, Breguet, Audemars Piguet en Vacheron Constantin, Rolex, Cartier, Panerai en IWC.

Op juwelengebied is Schaap en Citroen toonaangevend vanwege haar zeer gevarieerde aanbod van gerenommeerde Italiaanse juwelenmerken zoals Pomellato, Chantecler, Pasquale Bruni, Serafino Consoli en Mattioli Gioielli. De eigen juwelencollecties 'Highlights' en '1888' onderstrepen het vakmanschap en de rijke historie van het juweliershuis.

Schaap en Citroen streeft naar een uitstekende klantenservice gedurende het gehele koopproces, met persoonlijke pre en after sales service.

Ontdek de mooiste collecties van de Zwitserse Haute Horlogerie en exclusieve internationale juwelenmerken en ervaar top kwaliteit en service in één van onze juweliershuizen.